Στον ανακριτή ο προπονητής για τους βιασμούς ανηλίκων!

Ο Αρης Δάτσιος ήταν εδώ και χρόνια γνωστός στις Αρχές, καθώς χτυπούσε τη γυναίκα του, ενώ, μετά τον χωρισμό τους, μπούκαρε στο σπίτι της με καραμπίνα και απειλούσε να τη σκοτώσει

Το κατώφλι της 14ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσει σήμερα το πρωί ο 44χρονος προπονητής του τάε κβον ντο Αρης Δάτσιος, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 βίασε τουλάχιστον 5 αθλήτριές του.

Η έρευνα για την αρρωστημένη δράση του είναι σε πλήρη εξέλιξη και στο μικροσκόπιο μπαίνει το αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το περιβάλλον της σχολής στην Ηλιούπολη, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ήταν εδώ και χρόνια γνωστός στις διωκτικές Αρχές για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Η δράση του, σύμφωνα με τα στοιχεία, ξεκινά το 2009, όταν τα πρώτα θύματα τον καταγγέλλουν ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των ίδιων των κοριτσιών όσο και των οικογενειών τους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των προσωπικών του στοιχείων ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα θύματά του τα οποία θα τον καταγγείλουν. Οι διωκτικές Αρχές κινούνται μεθοδικά, αντλώντας νέα στοιχεία για τη δράση του 44χρονου μέσα από την εξέταση του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να βρουν επίμαχα μηνύματα που αντήλλασσε με ανήλικες μαθήτριες, τις τυχόν συνομιλίες στα social media που διατηρούσε και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του, σε περίπτωση που αποκαλύπτουν τις ειδεχθείς πράξεις του φερόμενου ως παιδοβιαστή.

Παράλληλα, ο 44χρονος ήταν «πρωταγωνιστής» και σε επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας τον Μάιο του 2020, όταν, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατώντας δύο μαχαίρια, έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη και την απείλησε, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει σημαντικές φθορές. Στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και κρατώντας μια καραμπίνα απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Τον βίαιο χαρακτήρα του προπονητή τάε κβον ντο ανέδειξαν άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφεραν ότι κάποια στιγμή ο 44χρονος κόντεψε να σκοτώσει ακόμα και την πρώην γυναίκα του, καθώς τη χτυπούσε επανειλημμένα, αλλά και ότι μπήκε στο σπίτι με καραμπίνα!

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Τη χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 τού είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι, αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 τη χτύπησε για πρώτη φορά, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν, όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μια καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει.

Το διαζύγιο

Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της Αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα, ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της» τόνισαν και πρόσθεσαν: «Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Ολοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή έσπασε όλο το σπίτι, ότι τη χτυπούσε επανειλημμένα, αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα τη θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα… Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα