Στο φως νέα στοιχεία «φωτιά» για τον λυράρη που βίαζε τον 11χρονο

Το αγόρι ξέσπασε σε κλάματα όταν η μητέρα του ανακάλυψε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες και έσπευσε να του ζητήσει εξηγήσεις

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα σοκαριστικά στοιχεία για όσα τραυματικά βίωσε το 11χρονο παιδί από το Ηράκλειο στα χέρια του 66χρονου λυράρη Τάσου Ρεράκη, ο οποίος κατηγορείται ότι το βίαζε επανειλημμένα, απειλώντας το ακόμα και με μαχαίρι, ενώ δεν δίστασε να το εκπορνεύσει, «ψαρεύοντας» πελάτες από το διαδίκτυο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η μητέρα του 15χρονου -σήμερα- αγοριού ανακάλυψε στο κινητό τηλέφωνό του γυμνές φωτογραφίες και έσπευσε να του ζητήσει εξηγήσεις, εκείνο ξέσπασε σε κλάματα και κλειδώθηκε στο δωμάτιό του! Η γυναίκα βρήκε το ακατάλληλο υλικό τυχαία, πατώντας κατά λάθος στην οθόνη του κινητού του παιδιού της. Οσα αντίκρισε την άφησαν εμβρόντητη και της προκάλεσαν ισχυρό σοκ, αλλά γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία της και βάλθηκε να ανακαλύψει τι συνέβη στον γιο της, ζητώντας καθοδήγηση από ειδικούς. Εκείνοι την προέτρεψαν να απευθυνθεί στην Αστυνομία για να μάθει όλη την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι αυτή! Τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος στο να προστατεύσουν τον ανήλικο και τα αδέλφια του από τη μεγάλη δημοσιότητα.

Πληγές

Την ίδια ώρα, ζητούν να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να τιμωρηθεί παραδειγματικά το ανθρωπόμορφο τέρας -όπως χαρακτήρισαν τον 66χρονο- που κακοποίησε το παιδί τους και άνοιξε βαθιές πληγές στην ψυχή του!

Ο διεστραμμένος μουσικός αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή για όσα φρικιαστικά τού καταλογίζονται. Κατά πληροφορίες, απαντώντας σε ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού θα αρνηθεί ότι βίασε κατ’ επανάληψη το νεαρό αγόρι και ότι το εξέδιδε από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων. Παράλληλα, θα ισχυριστεί πως είναι θύμα σκευωρίας και θα υποστηρίξει ότι δεν δημιούργησε εκείνος τα ψεύτικα προφίλ του ανηλίκου, μέσω των οποίων φέρεται ότι συνομιλούσε με άλλους χρήστες, στέλνοντάς τους και γυμνές φωτογραφίες του 15χρονου. Και αυτό γιατί, όπως θα πει, δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος με τη χρήση του διαδικτύου.

«Εχω την εντύπωση ότι σε αυτές τις υποθέσεις πρέπει όλοι να είναι σοβαροί. Ο εντολέας μου μιλάει για πλεκτάνη, που θα καταπέσει ήδη από το ανακριτικό γραφείο. Υφαίνεται μία δικογραφία που στηρίζεται αποκλειστικά στις περιγραφές του παιδιού και τα ευρήματα έχουν να κάνουν με το ίδιο το παιδί. Αυτός δεν φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου λυράρη Διονύσης Βέρρας.

Ανθρωποι που γνώριζαν τον 66χρονο δήλωσαν σοκαρισμένοι με τις αποκαλύψεις, προσθέτοντας ότι δεν περίμεναν από εκείνον να προβεί σε μια τόσο απεχθή πράξη!
«Εχουμε συγκλονιστεί όλοι. Αν φταίει, να τιμωρηθεί παραδειγματικά με την πιο βαριά τιμωρία. Πώς είναι δυνατόν να βάλεις έναν άνθρωπο σπίτι σου, να του εμπιστευθείς το παιδί σου και να σου κάνει αυτήν την ατιμία; Αυτά τα πράγματα για εμένα είναι απαράδεκτα» ανέφερε ένας εξ αυτών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα