Χειροπέδες σε φεμινίστριες για το πανό στην Ακρόπολη

Σε τέσσερις προσαγωγές μελών φεμινιστικών οργανώσεων που ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Θέλοντας να δείξουν τη συμπαράστασή τους στο 12χρονο κορίτσι το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, και ταυτόχρονα να τονίσουν τη σχέση της Greek Mafia με μαστροπούς και βιαστές προχώρησαν προχθές οι αστυνομικές Αρχές!

Το πανό ανέγραφε τη φράση «GR STATE MAFIA HUMAN TRAFFICKING», υπονοώντας σύνδεση της φρικιαστικής υπόθεσης του Κολωνού αλλά και μιας σειράς παρόμοιων υποθέσεων, όπως εκείνη της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, την οποία φέρεται ότι βίαζε, κακοποιούσε και εξωθούσε στην πορνεία ένας 39χρονος (σ.σ.: είχε απαλλαχτεί από τις κατηγορίες που αφορούσαν μία άλλη κοπέλα, 25 χρόνων), με την Greek Mafia.

«Η υπόθεση Greek Mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν ότι στο ελληνικό κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των διοργανωτών της δράσης στην Ακρόπολη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα