Δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά στον Κλέιμαν

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας του Βόλου κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης σε μπαρ του Κολωνακίου

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση της σύλληψης του Ουκρανού πορτιέρο του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο, την οποία φέρεται ότι θώπευσε μέσα σε μπαρ του Κολωνακίου χθες τα ξημερώματα! 

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της θεσσαλικής ομάδας της Super League Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος φέρεται ότι διασκέδαζε εκείνη τη νύχτα με τον Ουκρανό γκολκίπερ. Το σοκαριστικό περιστατικό, που τάραξε τα ήρεμα νερά του λιμανιού του Βόλου, συνέβη στο μπαρ Clown Dogs, επί της οδού Σκουφά, όπου πριν από μερικές ημέρες δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 35 χρόνων, κατηγορούνται ότι έριξαν ναρκωτική ουσία στο ποτό 17χρονης και, εν συνεχεία, την οδήγησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι του ενός, όπου έπεσε θύμα βιασμού! Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 32χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, ο οποίος είναι υπήκοος Ισραήλ, έπινε το ποτό του μαζί με τον συμπαίκτη του, όταν πρόσεξε ότι σε κοντινή απόσταση διασκέδαζε μια παρέα Βέλγων που βρίσκονταν στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, ανάμεσά τους και η συγκεκριμένη κοπέλα. 

Οπως κατήγγειλε η ανήλικη (σε 11 ημέρες θα κλείσει τα 18) στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, ενώ καθόταν με τους συμμαθητές της, την προσέγγισε ο 32χρονος γκολκίπερ και άρχισε να τη φλερτάρει. Στην πορεία, διαπιστώνοντας ότι η 17χρονη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, ο Κλέιμαν έγινε πιο προκλητικός, καθώς προέβη σε άσεμνες χειρονομίες! Μάλιστα, ακόμη και όταν η κοπέλα τού κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμούσε να προχωρήσει μαζί του, ο 32χρονος την ακινητοποίησε με τη μυική δύναμή του και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά, θωπεύοντάς τη, μεταξύ άλλων, και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων! 

Μόλις οι συμμαθητές της ανήλικης αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε πλησίασαν τον Ουκρανό και του ζήτησαν τον λόγο, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι. Αστυνομικοί που έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο προχώρησαν σε έξι προσαγωγές.

Κατόπιν, ο 32χρονος τερματοφύλακας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα. Κατά τον έλεγχο, μάλιστα, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους ενάμισι γραμμαρίου, η οποία κατασχέθηκε! Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος, αφού μελέτησε τη δικογραφία, του άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη για σοβαρά αδικήματα και, συγκεκριμένα, για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Μετά την άσκηση δίωξης, ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. 

Το ίδιο γρήγορα με τις δικαστικές εξελίξεις «έτρεξαν» και οι διαδικασίες για την απομάκρυνση των δύο εμπλεκόμενων ποδοσφαιριστών του Βόλου, αφού άμεσα ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να τεθούν εκτός αυτής και να ενημερωθούν και οι μάνατζέρ τους. «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου έχουν τεθεί εκτός ομάδας και έχει γίνει διακοπή συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ τους» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας, που πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της συμμετέχοντας στα πλέι οφ της Super League. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα