Αυτό το Πάσχα μπορείς να πεις Χρόνια Πολλά με πολλά κέρδη

Με το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» κάνεις το δώρο σου ακόμα πιο συναρπαστικό

Ακόμα έναν λόγο να γιορτάσουν αυτό το Πάσχα έχουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χάρη στο νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ». Με 1 στα 2 να κερδίζει, ο νέος λαχνός αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ευχές με κέρδη, ενώ χάρη στην ειδική περιοχή «Από-Προς» μπορεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή κάρτα. «Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί ιδανικό δώρο για το Πάσχα, αλλά και για τις ονομαστικές εορτές που πλησιάζουν. Συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα δώρο προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα», τονίζει η κα Ελισάβετ Παλιμετάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά, επί της οδού 25ης Μαρτίου 67.

Ελισάβετ Παλιμετάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά

«Το κατάλληλο δώρο για το κυριακάτικο τραπέζι»

Το δωρο-ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» κοστίζει 3 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. «Ο νέος λαχνός λύνει τα χέρια σε όσους δεν μπορούν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στην έρευνα του ιδανικού δώρου, ή σε όσους ψάχνουν μια οικονομική επιλογή για το γιορτινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα. Εκείνη την ημέρα, όλοι βρισκόμαστε με περισσότερο κόσμο από όσους έχουμε υπολογίσει και το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση», συμπληρώνει η κα. Παλιμετάκη.

Πώς να διεκδικήσετε έως και 10.000 ευρώ

Όσον αφορά στο πώς παίζεται το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», η κα Παλιμετάκη εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα