Ντροπή! Επίθεση των ΜΑΤ στην πορεία για τη μητέρα της 12χρονης

Μπορεί κάποιοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί να είναι σε… αγαστή συνεργασία με «νονούς της νύχτας» οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όμως η Ελληνική Αστυνομία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου έστειλε τα ΜΑΤ στην πορεία υπέρ της αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ έδειξαν το απάνθρωπο πρόσωπο της Αστυνομίας και επιτέθηκαν αναίτια σε πολίτες που διαδήλωναν προχθές έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού υπέρ της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας από το κύκλωμα του προφυλακισμένου ως «εγκεφάλου» Ηλία Μίχου. Κατά τη διάρκεια της ειρηνικής πορείας της Επιτροπής Αλληλεγγύης οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα διαδηλωτές, ενώ έβρισαν γυναίκες. Μετά την ένταση που προκάλεσαν οι ίδιοι, οι αστυνομικοί άφησαν τους διαδηλωτές να συνεχίσουν την πορεία τους, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν την απουσία στήριξης της 12χρονης από την Πολιτεία, ζητώντας παράλληλα την αποφυλάκιση της 37χρονης μητέρας της.

Σχολιάζοντας το απάνθρωπο πρόσωπο που έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. επί των ημερών του Τάκη Θεοδωρικάκου, η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη» ανέφερε: «Η Αστυνομία μόλις χτύπησε τη συγκέντρωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τη 12χρονη στις Φυλακές Κορυδαλλού που απαιτούσε απελευθέρωση της μητέρας της. Δεν επέτρεψαν να φτάσουν οι διαδηλωτές κοντά στην πύλη, επικαλούμενοι θέμα ασφάλειας! Η Αστυνομία, αφού έριξε χημικά και χτύπησε κόσμο, τελικά άφησε την πορεία να περάσει! Για άλλη μια φορά η ΕΛ.ΑΣ. δημιούργησε θέμα από το πουθενά».

«Υποστηρίζουμε το αίτημα των δικηγόρων της μητέρας να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση. Να αποδοθεί δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν αυστηρά ο Μίχος και οι άλλοι εμπλεκόμενοι στη μαστροπεία και ένοχοι των βιασμών. Να αποκαλυφθούν τα κυκλώματα. Να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη. Να παταχθούν οι σπείρες των μαστροπών, βιαστών και trafficking» αναφέρουν οι αλληλέγγυοι στον αγώνα της μητέρας της 12χρονης για να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στο παιδί της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα