Σύλλογος κατά της υποψηφιότητας Κ. Αχ. Καραμανλή λόγω των Τεμπών

Αποφασισμένοι να αποτρέψουν την κάθοδο του Κώστα Καραμανλή (του Αχιλλέα) στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Σερρών είναι οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι οποίοι ζητούν να θεωρηθεί κακούργημα.

Προχώρησαν, μάλιστα, στην ίδρυση του συλλόγου «Τέμπη 2023» και όπως ανακοίνωσαν σε εκδήλωση (κεντρική φωτό) που φιλοξενήθηκε στο δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Θεσσαλονίκης, βασικοί στόχοι της δημιουργίας του συλλόγου είναι να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν όσοι πραγματικά φταίνε, για «να μην επιτρέψουμε να συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο έγκλημα».

«Δεν ήταν αμέλεια, ήταν έγκλημα. Το κράτος μπορούσε να κάνει τα μέγιστα, δεν έκανε τίποτα» είπε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα.

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν το δυστύχημα να θεωρηθεί κακούργημα, να σταματήσει να λειτουργεί ο σιδηρόδρομος, μέχρι να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα για την ασφαλή μετακίνηση, και η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές να προχωρήσει στην υλοποίησή τους, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Ακόμη ζητούν να δοθούν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς τα ονόματα των συγγενών τους.

Αύριο, ο σύλλογος πληγέντων θα πραγματοποιήσει ανάλογη εκδήλωση στη Λάρισα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους των Σερρών, για την «απαράδεκτη υποψηφιότητα του υποψήφιου βουλευτή στις επόμενος εκλογές Κώστα Καραμανλή. Είναι απαράδεκτο, μας εμπαίζουν, μας υποτιμούν, είναι ασέβεια προς τους ανθρώπους μας…», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα