Ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο

Αντί να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, το άφησε στο καθισματάκι, για να το βρει νεκρό ύστερα από ώρες

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε ο εισαγγελέας Αρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που ξέχασε για τουλάχιστον 5 ώρες ώρες το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι του μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει βασανιστικό θάνατο…

Το φρικτό τέλος που βρήκε το βρέφος λυγίζει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους. Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 8 το πρωί ο πατέρας, δημόσιος υπάλληλος, έβαλε το μωρό στο αυτοκίνητο και το έδεσε στο καθισματάκι του, προκειμένου να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς η μητέρα είχε φύγει πιο νωρίς για τη δουλειά της. Δεν έφτασε, όμως, ποτέ στον βρεφονηπιακό σταθμό… Το ξέχασε… Ετσι, έφτασε κανονικά στην εργασία του, ξεχνώντας μέσα στο αυτοκίνητο το παιδάκι… Πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πήρε το υπηρεσιακό προκειμένου να κάνει ορισμένες δουλειές της υπηρεσίας του.

Οταν στις 2 το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα. Εντρομη η γυναίκα κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της και τον ρώτησε: «Πού είναι το παιδί; Ηρθα να το πάρω και δεν είναι εδώ». Τότε ο ίδιος κατάλαβε τι είχε κάνει. Ετρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό, με αφρούς στο στόμα και δεμένο στο καρεκλάκι. Αμέσως μεταφέρθηκε γύρω στις 3 στο Νοσοκομείο της Αρτας, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή η οποία αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Αρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους. Στους αστυνομικούς πρόλαβαν και είπαν ότι έφυγε η μάνα για δουλειά πρώτα και μετά ο πατέρας το πήρε για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά το ξέχασε στο Ι.Χ. Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά κυρίως για το πώς μπορεί ένας πατέρας επί τόσες ώρες να μη θυμήθηκε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο μόνο του το παιδί του διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα