ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε 110.000 ευρώ κάθε χρόνο για τα επόμενα πέντε έτη

Κέρδη για μία πενταετία εξασφάλισε ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ μέσα από το παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ». Επισκέφθηκε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, αγόρασε έναν λαχνό του παιχνιδιού αξίας 5 ευρώ, βρήκε το σύμβολο «5 ΧΡΟΝΙΑ» και κέρδισε 110.000 ευρώ κάθε χρόνο για την επόμενη πενταετία.

Θανάσης Μελενίκος, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον κάτοικο της περιοχής μας. Ο μεγάλος νικητής εξασφάλισε μια μεγάλη αύξηση στο εισόδημά του, με συνολικά κέρδη που φτάνουν τα 550.000 ευρώ. Είναι εκπληκτικό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου και να γίνει πολύ πιο άνετη χωρίς κόπο, μόλις με 5 ευρώ», αναφέρει ο κ. Θανάσης Μελενίκος, υπεύθυνος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου 202.

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «TΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά»

Το ΣΚΡΑΤΣ διαθέτει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, που μοιράζουν κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ. Πριν από λίγο καιρό, επανακυκλοφόρησε το παιχνίδι «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ!» και έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο κοινό. «Μετά την αρχική του επιτυχία, το ανανεωμένο ΣΚΡΑΤΣ «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά» βρίσκεται για ακόμα μια φορά ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των πελατών μας», αναφέρει ο κ. Μελενίκος.

«Όπως αναφέρεται και επάνω στον λαχνό, η νέα έκδοση του «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ» μοιράζει κέρδη σε 1.500.000 νικητές, ενώ 1 στα 3 κερδίζει. Οι παίκτες προσπαθούν να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό για να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν βρουν το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζουν και τα 16 ποσά. Υπάρχει και μια έξτρα περιοχή, αυτή του πολλαπλασιαστή,  όπου αν εμφανιστεί το σύμβολο «Χ5» πενταπλασιάζουν το ποσό που αναγράφεται. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό  μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα