Ετρεχε αιμόφυρτη για να γλιτώσει από τον άνδρα της

Ο οκτάχρονος γιος του ζευγαριού ήταν αυτόπτης μάρτυρας της πρωτοφανούς οικογενειακής τραγωδίας στη Στρατονίκη

Ρίγη ανατριχίλας και έναν κόμπο στον λαιμό φέρνουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη στυγνή γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής με θύμα την 39χρονη Μαρία Κ., η οποία έπεσε νεκρή με τέσσερις βολές από την κυνηγετική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της.

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενεργήθηκε, η άτυχη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έτρεχε αιμόφυρτη να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος την καταδίωκε για να την αποτελειώσει μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου γιου τους!

Την ίδια ώρα, γροθιά στο στομάχι φέρνει η αποκάλυψη ότι το μικρό αγοράκι, που έμελλε να δει τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και, στη συνέχεια, να στρέφει την κάννη του όπλου στον εαυτό του και να βάζει τέλος στη ζωή του, βρισκόταν στην αγκαλιά της 39χρονης όταν εκείνη δέχτηκε την πρώτη βολή στην πλάτη, μέσα στο παιδικό δωμάτιο, καθώς και ότι περιφερόταν μέσα στο σπίτι επί πέντε ολόκληρες ώρες, αφήνοντας παντού πατημασιές με αίμα!

Οπως διαπίστωσε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου, το θύμα δέχτηκε τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο, φορώντας μόνο το εσώρουχό του, έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα. Η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός της, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Μάλιστα, ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος, αλλά αγωνιώδης, καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό έτρεχε να γλιτώσει από τον 36χρονο που την κυνηγούσε μέσα στο σπίτι και έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλυφθεί!

Σύμφωνα, επίσης, με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στο άψυχο σώμα της Μαρίας Κ., ο θάνατός της επήλθε από τις 3 ως τις 6 προχθές το πρωί, λίγα λεπτά αφότου δέχτηκε τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων, υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από τη ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατός της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Τέλος, προέκυψε ότι ο συζυγοκτόνος χρησιμοποίησε σκάγια διαμέτρου 6 mm για να σκοτώσει την 39χρονη.

Τραυματίστηκε σοβαρά

Οσον αφορά τον 8χρονο γιο του ζευγαριού, ο οποίος είναι και το μεγαλύτερο θύμα της πρωτοφανούς οικογενειακής τραγωδίας, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έχασε μητέρα και πατέρα, ενώ έγινε άθελά του αυτόπτης μάρτυρας ενός τόσο ειδεχθούς εγκλήματος, υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από τα σκάγια. «Η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε στο μέλλον, αλλά είναι σε πολύ καλά χέρια στη Μονάδα Παίδων του Ιπποκρατείου.

Οι συνάδελφοι δίνουν τα πάντα για το παιδί, όπως σε όλα τα παιδάκια άλλωστε, αλλά σε αυτό ακόμα περισσότερο και πιστεύω ότι θα πάει καλά» δήλωσε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής Γεώργιος Τσικόπουλος, προσθέτοντας ότι όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο από το συμβάν και έχει «σκύψει» πάνω από τον 8χρονο για να τον στηρίξει ψυχολογικά.

«Τα τραύματα εντοπίζονται κυρίως στο χέρι, στο δεξιό αντιβράχιο, όπου έχει ένα τεράστιο έλλειμμα, δερματικό και μυϊκό. Οι τένοντες, επίσης, έχουν επηρεαστεί, όπως και το πιο σοβαρό, είχε διατομή του ωλενίου νεύρου.

Αυτό δεν αποκαταστάθηκε ακόμη, θα γίνουν στο μέλλον διάφορες άλλες επανορθωτικές επεμβάσεις, θα γίνουν και άλλα χειρουργεία» εξήγησε ο ίδιος. Οπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι, η άτυχη Μαρία είχε εκφράσει την πρόθεση να χωρίσει τον 36χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε μεταλλουργείο, και να πάρει τα παιδιά μακριά του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού είχε πει στον σύζυγό της ότι ήθελε να πάρουν διαζύγιο και είχε μαζέψει τα πράγματά της, προκειμένου να φύγει μαζί με τον 8χρονο γιο τους και τη 12χρονη κόρη τους, η οποία είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς της τη μοιραία νύχτα της 22ας Μαΐου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα