Φρίκη! 61χρονος σκότωσε με μπουνιές τη μητέρα του

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η άτυχη 86χρονη υπέστη κάκωση θώρακος και εσωτερική αιμορραγία από το ανελέητο γρονθοκόπημα του μέθυσου φονιά

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην άτυχη 86χρονη η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 61χρονο γιο της μέσα στο σπίτι τους στην Κοζάνη. Σύμφωνα με αυτά, η ηλικιωμένη υπέστη κάκωση θώρακος και εσωτερική αιμορραγία από τις μπουνιές που της έριχνε για αρκετή ώρα ο γιος της, ο οποίος συνελήφθη και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί!

Την ίδια ώρα, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο τα τραύματα που έφερε η 86χρονη στον θώρακα, στο πρόσωπο και στα πλευρά να προκλήθηκαν από πτώση. Το κουβάρι της αιματοβαμμένης υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της βορειοελλαδίτικης πόλης, άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Δευτέρα, όταν ο 61χρονος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι βρήκε τη μητέρα του αναίσθητη. Ωστόσο, οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι της 86χρονης διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρή και ενημέρωσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μπήκαν στο υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης και τη βρήκαν να κείτεται νεκρή στο κρεβάτι της, σε εμβρυακή στάση.

Οι υποψίες έπεσαν εξαρχής στον 61χρονο γιο του θύματος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και, όπως διαπιστώθηκε, έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, κυρίως ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Παράλληλα, το γεγονός ότι κανένα άλλο άτομο δεν είχε πρόσβαση στον χώρο, σε συνδυασμό με το ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, έκαναν τους αστυνομικούς να προσαγάγουν τον ύποπτο στην Ασφάλεια Κοζάνης, όπου λίγες ώρες αργότερα η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη και σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Κατόπιν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 61χρονος κρατά ιδιαίτερα σκληρή στάση και αρνείται ότι σκότωσε στο ξύλο την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη. Είναι ενδεικτικό πως ως αργά χθες δεν είχε ομολογήσει το έγκλημα, παρά την πολύωρη ανάκριση στην οποία τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα