Στο σκαμνί για βιασμό της ανιψιάς του!

Ο εφιάλτης για το 14χρονο τότε κορίτσι άρχισε όταν είχε πάει στο σπίτι του θείου του για να προσέχει τα παιδιά του

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών θα καθίσει ένας θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τη 14χρονη ανιψιά του σε χωριό της Ηλείας, ενώ κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του κοριτσιού για ασελγείς πράξεις.

Η φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε ανήλικη από τον ίδιο της τον θείο και τον αδερφό της αποκαλύφθηκε σε μια διαλυμένη οικογένεια. Οι γονείς τσακώνονταν και δεν ενδιαφέρονταν ουσιαστικά για τα παιδιά τους. Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε τον Ιανουάριο του 2018 και συνεχίστηκε έως τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου καθώς ο κατηγορούμενος «με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση με σωματική βία εξανάγκασε άλλον σε γενετήσια πράξη», όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα που έφερε στο φως η τοπική εφημερίδα «Πατρίς». Το κακό έγινε όταν η ανήλικη είχε πάει στο σπίτι του θείου για να προσέχει τα παιδιά του. Τότε την πλησίασε και άρχισε να τη φιλάει στον λαιμό και στη συνέχεια, ενώ αυτή προσπαθούσε να αντισταθεί σπρώχνοντάς τον, της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε με σωματική βία να ανεχθεί τη μεταξύ τους συνουσία.

«Αρχισε να με φιλάει και εγώ αντέδρασα και είπα να με αφήσει. Τον έσπρωξα και του λέω “γιατί το κάνεις αυτό;” Αυτός δεν μου μίλησε και συνέχιζε να με φιλάει. Εγώ τον έσπρωχνα και μου έλεγε πως, αν δεν κάτσω, θα μου σκίσει τα ρούχα» ανέφερε το κορίτσι στην κατάθεσή του.

Η ίδια κατάσταση επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέσα στο επόμενο διάστημα. Της έλεγε «σκάσε, μην τολμήσεις και μιλήσεις, θα σε βαρέσω». Επειτα από λίγους μήνες το 14χρονο κορίτσι έφυγε από το σπίτι του, διότι δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που βίωνε. Οταν την εντόπισε ο πατέρας της, η ανήλικη πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βιαστή θείο. Η κοινωνική λειτουργός ανέφερε πως η 14χρονη κατά τη διήγηση όσων είχε βιώσει δεν έπεσε σε αντιφάσεις.

Από την πλευρά του ο θείος της ισχυρίζεται πως όλα αυτά είναι ένα φανταστικό σενάριο της ανιψιάς του προκειμένου να τον πλήξει. Στην ίδια κατάθεση το κορίτσι κατήγγειλε και τον αδερφό της ότι έδειχνε έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για την ίδια από το 2016 και ασελγούσε πάνω της σε ανύποπτο χρόνο. Ο αδερφός δικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ανηλίκων Αμαλιάδας και του επιβλήθηκε η ποινή των 5.000 ευρώ, ενώ η δίκη του θείου έχει αναβληθεί μία φορά. Σήμερα η κοπέλα έχει ενηλικιωθεί και έχει παντρευτεί. Εχοντας τη στήριξη του συζύγου της, πήρε δύναμη να καταγγείλει τον βιαστή θείο της και τον μεγαλύτερο αδερφό της που ασελγούσε σε βάρος της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα