Η ώρα της κρίσης για τον 61χρονο μακελάρη

Αρχίζει σήμερα στην Πάτρα η δίκη για το άγριο φονικό μιας τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Φρικτές μνήμες από το τετραπλό φονικό με θύματα τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι, την 37χρονη σύζυγό του Μαρία και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών, θα ξυπνήσουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, όπου πρόκειται να αρχίσει η δίκη του 61χρονου «μακελάρη της Ανδραβίδας»!

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα καθίσει στο εδώλιο με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών. Το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει να παραπεμφθεί σε δίκη ο 61χρονος, ο οποίος ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με την έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, το απόγευμα της 2ας Μαρτίου 2022 η 37χρονη δέχτηκε μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της πυροβολήθηκε δύο φορές με ένα περίστροφο Zastava 9 χιλιοστών, το οποίο ο κατηγορούμενος προσπάθησε να κρύψει σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην Πάτρα. Ο θάνατος των δύο μικρών παιδιών επήλθε «διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Στον ανακριτή Αμαλιάδας ο 61χρονος μακελάρης είχε εμφανιστεί ψυχρός και αμετανόητος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε σύγχυση όταν δολοφόνησε τα αθώα παιδάκια! «Θα ζητήσω συγχώρεση μόνο από τον Θεό, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να με συγχωρέσει κανένας άλλος» είχε ισχυριστεί. Αναφερόμενος στη δολοφονία του 32χρονου και της 37χρονης συζύγου του, είχε πει ότι τους σκότωσε επειδή «έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό»!

Τέλος, ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως μετά το τετραπλό φονικό ο 61χρονος προσπάθησε να εξαφανίσει τις σορούς του 32χρονου και της 37χρονης φορτώνοντάς τες σε τρέιλερ, στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι που νοίκιαζαν τα θύματα. Τα άψυχα κορμάκια των δύο δολοφονημένων παιδιών τα τοποθέτησε δίπλα στο τρέιλερ και πάνω σε κλινοσκεπάσματα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα