Στη φυλακή ο 50χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά έναν 13χρονο στου Ψυρρή

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 50χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση ενός 13χρονου αγοριού στου Ψυρρή.

Ο 50χρονος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη έπειτα από καταγγελία της οικογένειας του αγοριού, το οποίο είναι σήμερα 17 ετών. Στην κατοχή του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ναρκωτικές ουσίες και ένα αεροβόλο όπλο με τέσσερα φυσίγγια.

Ο εφιάλτης που έζησε ο ανήλικος διήρκεσε, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι Αρχές, τρία ολόκληρα χρόνια. Ο επιχειρηματίας από τον Μάρτιο του 2020 κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο, χορηγώντας του ναρκωτικές ουσίες. Είχε, μάλιστα φτάσει, στο σημείο να βιντεοσκοπεί τις αρρωστημένες πράξεις του, ώστε να εκβιάζει το αγόρι για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

Η αποκάλυψη

Το θύμα κατάφερε να ξεδιπλώσει τη φρίκη που βίωσε καταθέτοντας στον παιδοψυχολόγο του Γραφείου Προστασίας Ανήλικων Θυμάτων, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η σύλληψη του δράστη. «Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω τότε σαν μικρός… απλά κόλλησα, δεν έκανα τίποτα, δεν έβγαλα άχνα, δεν είπα τίποτα» έχει πει στη κατάθεσή του ο 17χρονος σήμερα νεαρός, περιγράφοντας στη συνέχεια την πρώτη φορά που ο 50χρονος του χορήγησε ναρκωτικά, στις αρχές του 2020, για να τον βιάσει. «Θα δεις, θα σου αρέσει και αυτό το ναρκωτικό σε διεγείρει έντονα. Σου δίνει και πολλά συναισθήματα να θες να κάνεις σεξ και απλά έγινε αυτό που έγινε. Ηταν η πρώτη μου φορά, εγώ δεν είχα ποτέ συνευρεθεί με κάποιον…» ανέφερε ο νεαρός άνδρας για τον 50χρονο, ο οποίος κατάφερε να τον πλησιάσει καθώς ο θείος του διατηρούσε σχέση με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του θύματος, ο κατηγορούμενος τον Δεκέμβριο του 2022 τού χορήγησε μαζί με τα ναρκωτικά και διεγερτικά χάπια τύπου Viagra, αλλά και χάπια έκστασης. Οι απειλές του, δε, προς τον ανήλικο να μη μιλήσει ήταν σχεδόν καθημερινές: «Μου έλεγε “δεν με νοιάζει, θα πετάξω 10 χιλιάρικα και θα καθαρίσουν εσένα και την οικογένειά σου”, ότι είναι ικανός να μου καταστρέψει τη ζωή. Θυμάμαι ήταν Νοέμβριος – Οκτώβριος που άρχισε να θέλει να βιντεογραφεί τις σεξουαλικές μας πράξεις γιατί μου έλεγε ότι του αρέσει και τον φτιάχνει αυτό το πράγμα» ανέφερε στην προανακριτική του κατάθεση ο 17χρονος, σημειώνοντας πως ο 50χρονος τον απειλούσε, ακόμη, πως εάν μιλούσε θα αποκάλυπτε τι συνέβαινε στους γονείς της κοπέλας του.

Σοκ, όμως, προκαλεί και ο ισχυρισμός του νεαρού αγοριού ότι ο κατηγορούμενος «πολιορκούσε» και τον 15χρονο αδερφό του, κάνοντάς του ακριβά δώρα. Προκειμένου, δε, η μητέρα του να του επιτρέπει να συναντιέται μαζί του, παρότρυνε το ανήλικο αγόρι να προσποιείται ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα