Πήλιο: Aργησε να τη βρει γιατί… κοιμόταν!

Ο σύζυγος υποστήριξε ότι τη βρήκε νεκρή στις 8 το βράδυ και ειδοποίησε την Αστυνομία, πέντε ώρες μετά τον θανατό της

Τις δικές του εξηγήσεις έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγος της 59χρονης Γερμανίδας που πυροβολήθηκε πισώπλατα στην αυλή του σπιτιού όπου παραθέριζαν στο Πήλιο, καταθέτοντας στους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

«Αργησα να ειδοποιήσω τις Αρχές επειδή κοιμόμουν» υποστήριξε ο σύζυγος, ο οποίος τη βρήκε νεκρή και ειδοποίησε την Αστυνομία στις 8 το βράδυ, αν και η 59χρονη ήταν αιμόφυρτη χωρίς τις αισθήσεις της από τις 3 μετά το μεσημέρι, σχεδόν πέντε ώρες νωρίτερα.

Στην κατάθεσή του ο 62χρονος υποστήριξε πως την ώρα της δολοφονίας της ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι τους, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Μηλίνα, στο νότιο Πήλιο, με έναν τεχνικό, προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες. Οταν αυτές ολοκληρώθηκαν, ο τεχνικός αποχώρησε και ο ίδιος κοιμήθηκε.

«Κοιμόμουν. Ημουν κουρασμένος και είχα πέσει για ύπνο από το μεσημέρι, όπως συνήθιζα τις τελευταίες ημέρες. Οταν ξύπνησα, αργά το απόγευμα, φώναζα τη Σ… Δεν απαντούσε. Βγήκα στην αυλή και τη βρήκα πεσμένη στο έδαφος. Προσπάθησα να τη συνεφέρω, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Κάλεσα βοήθεια» είπε ο 62χρονος Γερμανός στους αστυνομικούς.

Το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού. Δηλαδή κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι και εκεί δέχτηκε τη σφαίρα. Να σημειωθεί πως στο σπίτι δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης. Σύμφωνα με τις καταθέσεις γειτόνων, το ζευγάρι των Γερμανών ζούσε σχεδόν 20 χρόνια στη Μηλίνα.

Οι δίδυμες κόρες τους, που σπουδάζουν στο εξωτερικό, επέστρεψαν στο σπίτι μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Οι γείτονες και οι κόρες κατέθεσαν πως ο 62χρονος διατηρούσε πολύ καλή σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία αποκαλύφθηκε 11 ημέρες μετά τον θάνατο της γυναίκας, στις 26 Ιουλίου, με βάση το πόρισμα που εξέδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η οποία διαπίστωσε πως οφείλεται σε τραύμα από σφαίρα, αν και αρχικά αποδιδόταν σε παθολογικά αίτια. Το θανατηφόρο τραύμα δεν είχε εντοπιστεί εξαρχής, καθώς τα βλήματα των 22 χιλιοστών είναι αρκετά διατρητικά, αλλά δεν αφήνουν μεγάλη οπή στο σημείο διείσδυσης ούτε προκαλούν μεγάλη αιμορραγία.

Περισσότερες απαντήσεις ως προς τις συνθήκες δολοφονίας της 59χρονης αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου έχει σταλεί η σφαίρα και άλλα στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων αυτό της δολοφονίας, αλλά και να επρόκειτο για ατύχημα και η 59χρονη Γερμανίδα να έχασε τη ζωή της από αδέσποτη σφαίρα, καθώς ο πυροβολισμός εκτιμάται ότι έγινε από απόσταση 25 μέτρων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα