Αυτή είναι η μαύρη βίβλος της αιματοχυσίας στην Ελλάδα

Από το 1983, που κατεγράφη η πρώτη δολοφονία, ο αριθμός των νεκρών έφτασε χθες τους 13!

Αριστείδης Δημητριάδης, 18 ετών, 1983: Βρισκόταν μαζί με δύο φίλους του στην περιοχή του Χαριλάου. Τρία άτομα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άγρια με γροθιές, κλοτσιές και μαχαιριές.

Χαράλαμπος Μπλιώνας, 29 ετών, 1986: Ο καθηγητής είχε πάει για πρώτη φορά σε γήπεδο (Αλκαζάρ) για το παιχνίδι Λάρισας – ΠΑΟΚ. Από την απέναντι εξέδρα των φιλοξενουμένων, όμως, εκτοξεύτηκαν τρεις φωτοβολίδες, μία εκ των οποίων τον βρήκε στον λαιμό.

Γιώργος Παναγιώτου, 17 ετών, 1991: Πήγε με οπαδούς του Ολυμπιακού να δει αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η πορεία των «ερυθρολεύκων» έπεσε σε ενέδρα οπαδών της ΑΕΚ. Ο Παναγιώτου δέχτηκε φωτοβολίδα στην κοιλιά από κοντινή απόσταση με ειδικό πιστόλι.

Ευθύμιος Λιάκας, 21 ετών – Κώστας Ντόλιας, 25 ετών, 1991: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέστρεφαν οδικώς από αγώνα μπάσκετ στην Αθήνα, με κρεμασμένο κασκόλ στο Ι.Χ. τους. Στην εθνική οδό, κουκουλοφόρος τούς πέταξε μολότοφ και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Γιώργος Καρνέζης, 25 ετών, 1995: Ο οπαδός του Παναθηναϊκού πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό. Μετά το ματς έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι του επιτέθηκαν μέσα στο αμάξι του και τον μαχαίρωσαν τρεις φορές.

Μιχάλης Φιλόπουλος, 22 ετών, 2007: Σε «ραντεβού θανάτου» μεταξύ χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Λαυρίου δέχτηκε χτυπήματα με σίδερο στο κεφάλι και στη συνέχεια, όταν έπεσε κάτω, τον μαχαίρωσαν.

Γιάννης Ρουσάκης, 21 ετών, 2011: Σε «ραντεβού θανάτου» οπαδών Παναθηναϊκού και ΟΦΗ στην Κρήτη βγήκαν στιλέτα και ο 21χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός από μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά.

Κώστας Κατσούλης, 46 ετών, 2014: Ο φίλος του Εθνικού Πειραιά παρακολουθούσε αγώνα της ομάδας του στην Κρήτη για την Γ’ Εθνική, όταν του επιτέθηκαν οπαδοί του Ηροδότου. Τον χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές μέχρι θανάτου.

Νάσος Κωνσταντίνου, 24 ετών, 2017: Ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ γύριζε σπίτι του ύστερα από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην οδό Αγ. Δημητρίου δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους. Για να γλιτώσει έτρεξε στον δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τόσκο Μποζατζίσκι, 28 ετών, 2020: Ο Βούλγαρος φίλος του Αρη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Την επόμενη μέρα δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Στην προσπάθειά του να γλιτώσει, τον σκότωσε διερχόμενο Ι.Χ.

Αλκης Καμπανός, 19 ετών, 2022: Οπαδοί του ΠΑΟΚ τον εντόπισαν στην περιοχή του Χαριλάου και του επιτέθηκαν με δρεπάνι, το οποίο του προκάλεσε βαθύ θλαστικό τραύμα και ακατάσχετη αιμορραγία. «Μη με χτυπάτε άλλο» φώναζε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα