Νέο βίντεο με τη «σύλληψη» τεσσάρων αλλοδαπών από άλλον «σερίφη»

Τους ακινητοποίησε με τη βοήθεια άλλων δυο ατόμων στη μέση του δρόμου

Προτού προλάβει να καταλαγιάσει ο θόρυβος από το βίντεο που απεικόνιζε 13 μετανάστες στοιβαγμένους στην καρότσα ενός τρέιλερ στην Αλεξανδρούπολη, το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο, το οποίο δείχνει τη… σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών στον Εβρο από άλλον πολίτη!

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης για την πλήρη διερεύνηση ανησυχητικών φαινομένων ρατσιστικής βίας κατά μεταναστών (σ.σ.: έπειτα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη), σε νέες εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζεται ο συνεχιστής του 45χρονου αυτόκλητου «πολιτοφύλακα» της Αλεξανδρούπολης, φορώντας στολή παραλλαγής, να έχει ακινητοποιήσει, με τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων, τέσσερις εμφανώς ταλαιπωρημένους μετανάστες και να τους έχει βάλει να καθίσουν στη μέση του δρόμου, δίπλα σε ένα ασημί τζιπ, υπονοώντας ότι είναι εμπρηστές.

«Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Αλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την Αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Αλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος, καίγεται. Κι είδαμε ο Στρατός και η Πυροσβεστική κάθονταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται, ρε παιδιά; Αλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;» ακούγεται να λέει ο Χ.Α., ο οποίος ανέβασε το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο ίδιος έσπευσε να κατεβάσει το βίντεο από τον λογαριασμό του, όμως επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία ανέφερε: «Τα παιδάκια του Σόρος, που δεν ξέρουν πού είναι ο Εβρος, ήρθαν να τους βγάλουν φασίστες».

Χθες, αναμενόταν να απολογηθούν στην ανακρίτρια οι εννέα από τους συνολικά 13 μετανάστες που συνελήφθησαν για απόπειρα εμπρησμού και κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών. Οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους την περασμένη Παρασκευή. Ο 45χρονος επιχειρηματίας-αυτόκλητος «τιμωρός» και οι δύο Ελληνες συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι «φυλάκισαν» τους 13 μετανάστες σε αυτοσχέδιο κρατητήριο, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά τη διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στην ανακρίτρια και την εισαγγελέα για την προσωρινή κράτησή τους ή μη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα