Ντροπή! Επνιξαν στα χημικά διαδηλωτές στη Λάρισα για να μη χαλάσει το σόου Μητσοτάκη

Μπορεί να άφησε τη μισή Ελλάδα να καίγεται για ένα καλοκαίρι, στη συνέχεια να είδε τους νεοναζί Κροάτες να δολοφονούν τον 29χρονο Μιχάλη και τώρα να βλέπει αμέτοχος τη Θεσσαλία να έχει πνιγεί στις λάσπες, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν συγκινεί έναν πρωθυπουργό αρνητή της κριτικής. Οι σκηνές που εξελίχθηκαν χθες το απόγευμα έξω από το Συντονιστικό της Λάρισας είναι αποκαλυπτικές για το τι μέλλει γενέσθαι αυτήν την τετραετία.

Δίχως ίχνος σεβασμού στους κατοίκους αλλά και κατανόησης της κατάστασης, χθες το απόγευμα δόθηκε εντολή στα ΜΑΤ να ψεκάσουν τους συγκεντρωμένους που βρίσκονταν έξω από το Συντονιστικό της Λάρισας και διαδήλωναν κατά της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόνο και μόνο για να μη χαλάσει το επικοινωνιακό σόου που έστησε ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές δυνάμεις «χτύπησαν» με χημικά, καπνογόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης τη διαδήλωση διαμαρτυρίας που ήταν σε εξέλιξη για όσα τραγικά λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλία τις τελευταίες ημέρες, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της ΕΛ.ΑΣ. Οι εικόνες αυτές προκαλούν ανησυχία αλλά και ερωτήματα για το αν θα επιβεβαιωθεί το σύνθημα φωνή λαού οργή Θεού…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα