Γάζωσαν έξι αλλοδαπούς στην Αρτέμιδα!

Αγνωστοι τους δολοφόνησαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, το οποίο έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες

Σαν το χαλάζι έπεφταν οι σφαίρες στην ήσυχη κατά τα άλλα περιοχή της Αρτέμιδας, όπου άγνωστοι δολοφόνησαν ομαδικά έξι Αλβανούς οι οποίοι επέβαιναν όλοι στο ίδιο όχημα με γερμανικές πινακίδες, που ήταν πλαστές.

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε στην οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα χθες το απόγευμα. Οι εκτελεστές άνοιξαν πυρ κατά των επιβατών και του οδηγού του αυτοκινήτου. Κανείς δεν κατάφερε να γλιτώσει από τον καταιγισμό των πυρών, αφού οι πιστολέρο έριχναν στο «ψαχνό». Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο όταν ενημερώθηκαν από περιοίκους για το μακελειό βρήκαν τα θύματα να κείτονται νεκρά. Ο οδηγός του μαύρου Ford είχε ξεψυχήσει λίγα μέτρα έξω από αυτό στην προσπάθειά του πιθανότατα να απομακρυνθεί, καθώς ήταν ο πρώτος που χτυπήθηκε. Οι υπόλοιποι ήταν μέσα στο όχημα νεκροί, καθώς δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα με διασώστες και γιατρό δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό, καθώς τα θύματα είχαν καταλήξει. Οι αστυνομικοί, φτάνοντας με ισχυρή δύναμη στο σημείο της πολλαπλής δολοφονικής ενέδρας, απέκλεισαν την περιοχή και περισυνέλεξαν τουλάχιστον 25 κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Η σκηνή της αδιανόητης δολοφονικής ενέδρας παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ολα δείχνουν ότι οι δράστες με τα θύματα είχαν «ανοιχτούς» λογαριασμούς με ποινικές προεκτάσεις. Επίσης ενδέχεται να ήταν μια συνάντηση δύο ομάδων με διαφορές, που εξελίχθηκε σε λουτρό αίματος. Η Αστυνομία αναζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκούρο αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι για τη διαφυγή τους και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ενημερωθεί λιμάνια, αεροδρόμια και συνοριακοί σταθμοί.

Αναζήτηση υλικού

Το πρώτο βήμα για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι η αναζήτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας. Παράλληλα «ξεσκονίζεται» το ποιόν των θυμάτων, που φέρεται να είναι άτομα σεσημασμένα, για να διαπιστωθεί εάν ανήκαν σε αντίπαλες ομάδες εντός της αλβανικής μαφίας που δρα και στη χώρα μας. Αυτό που πραγματικά τρομάζει είναι αφενός ο αριθμός των έξι νεκρών που δεν έχει ξανακαταγραφεί σε αντίστοιχες μαφιόζικες επιθέσεις και αφετέρου ότι μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή στήθηκε ένα σκηνικό που θυμίζει Αγρια Δύση. Είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικό για τους κατοίκους της περιοχής, και όχι μόνο, ότι οι συμμορίες της μαφίας αδειάζουν γεμιστήρες μπροστά στα μάτια των κατοίκων μιας περιοχής χωρίς καμία αναστολή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα