Νέα στοιχεία για τον Παναγιώτη Μανούρη

Η «δημοκρατία» θεωρεί αναγκαίο και επιβεβλημένο, στο πλαίσιο της αντικειμενικής δημοσιογραφίας που υπηρετεί, να επανέλθει και να αποκαταστήσει την πραγματικότητα σχετικά με τα αναφερόμενα στο από 10/5/2019 δημοσίευμά της στο φ. 2.463 για τον Παναγιώτη Μανούρη, υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας.

Η επανόρθωση αυτή επιβάλλεται με βάση νέα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μας μετά το παραπάνω δημοσίευμα και τη σχετική επικοινωνία μας με τον κ. Μανούρη, που ακολούθησε, ανεξάρτητα από την εξώδικη δήλωση που μας είχε απευθύνει ο ίδιος, την οποία δημοσιεύσαμε στις 17/5/2019 στο φ. 2469.

Το επίμαχο δημοσίευμά μας (φ. 2.463 της 10/5/2019) αφορούσε, ειδικότερα, το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), νομικό πρόσωπο με ποικίλες και σημαντικές αρμοδιότητες στον χώρο της διά βίου μάθησης και της νέας γενιάς, υποστηριζόμενο οικονομικά και εποπτευόμενο από το υπουργείο Παιδείας.

Στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ ο κ. Μανούρης διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος μέσα στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, μεταξύ 2010 και 2015, συμβάλλοντας καίρια από τη θέση αυτή στο να αντιμετωπιστούν με επιτυχία χρόνιες αγκυλώσεις, προβλήματα και παγιωμένες αντιλήψεις και νοοτροπίες, ώστε ο φορέας όχι μόνο να διασωθεί, αλλά και να μετεξελιχθεί σε σύγχρονο και δυναμικό βραχίονα άσκησης αποτελεσματικής πολιτικής από το αρμόδιο υπουργείο.

Μετά τη λήξη της θητείας του κ. Μανούρη, διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές έλεγχοι της λειτουργίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, που έδωσαν αφορμή για το παραπάνω δημοσίευμα της «δημοκρατίας». Οι έλεγχοι αυτοί, ωστόσο, ούτε αθέμιτες πρακτικές ή βλάβη του δημόσιου συμφέροντος εντόπισαν ούτε αναιρούν το σημαντικό έργο του κ. Μανούρη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα