Δεν ξέρουν τι λένε για το Στεφανοβίκειο!

Τα μασάει» η κυβέρνηση για το Στεφανοβίκειο, ισχυριζόμενη από τη μία πλευρά πως τα ελικόπτερά μας είναι απολύτως επιχειρησιακά και ανακοινώνοντας από την άλλη πως κάποια στιγμή εντός των ημερών θα δοθεί σε πλήρη λειτουργία…

Την αρχή έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος, ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε πως έχει διαβεβαιώσει «ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα καταλληλότητας των εναέριων μέσων και συνολικά των μέσων που επιχειρούν. Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω», απαντώντας με αυτόν τον όχι και τόσο διαφωτιστικό τρόπο σε ερώτηση αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Στεφανοβίκειο, η οποία περιγράφεται ως λιμνοθάλασσα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης ισχυρίστηκε αρχικά στη Βουλή πως η βάση των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού παραμένει επιχειρησιακή και πως τα ελικόπτερα είναι λειτουργικά. Αμέσως μετά ωστόσο ανέφερε πως «για την πλήρη επαναλειτουργία δεν μπορεί κανείς να σας πει με ασφάλεια, περιμένουμε την υποχώρηση των υδάτων», συμπληρώνοντας πως «θα επανεξεταστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η πλήρης επαναλειτουργία του αεροδρομίου», δημιουργώντας ευλόγως ερωτήματα για το τι ακριβώς συμβαίνει τελικά με το Στεφανοβίκειο.

Χωρίς πειστικές απαντήσεις εμφανίστηκε η κυβέρνηση και όσον αφορά την τραγωδία στη Λιβύη. Ζητώντας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην εκμεταλλεύονται μικροκομματικά το ατύχημα, καθώς αυτό είναι εθνικά επιζήμιο, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν πως πρόκειται για τρομοκρατία. «Πρόκειται για ένα τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα, οι συνθήκες του οποίου ήδη διερευνώνται. Ηδη έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Με ρωτάτε για το εάν ήταν τρομοκρατικό χτύπημα. Αυτή τη στιγμή, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να δείχνει χρήση όπλου ή εκρηκτικών» ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, επιρρίπτοντας ευθύνες στις λιβυκές Αρχές για τη σύγχυση και το αρχικό κενό πληροφόρησης και σημειώνοντας πως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνης της κυβερνήσεως.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα