13χρονη βιάστηκε από τρεις συμμαθητές της!

Η μαθήτρια φέρεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ανηλίκους στο προαύλιο γυμνασίου στη Δυτική Αττική, σε ώρα διαλείμματος

Εφιαλτικές στιγμές έζησε λίγες ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς μια 13χρονη μαθήτρια, η οποία φέρεται ότι βιάστηκε από τρεις άλλους μαθητές στο προαύλιο γυμνασίου στη Δυτική Αττική, κάτω από τη μύτη των καθηγητών του σχολείου. Πρόκειται για τρεις μαθητές ηλικίας 14, 15 και 17 ετών, οι οποίοι την κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ ένας από αυτούς βιντεοσκόπησε τον βιασμό της κοπέλας και μοίρασε το υλικό στο διαδίκτυο, ακόμα και σε γνωστούς της 13χρονης!

Ο βιασμός φέρεται ότι έγινε μέσα στον Σεπτέμβριο στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Καματερού, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα τρία αγόρια παρέσυραν την κοπέλα σε ένα σημείο όπου δεν υπήρχε ορατότητα από τους καθηγητές και τους άλλους μαθητές. Εκεί την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν σε πεολειχία, χωρίς τη συναίνεσή της.

Σοκαρισμένη, σε άθλια κατάσταση και με δάκρυα στα μάτια, η 13χρονη μίλησε για τον βιασμό της στους γονείς της και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στους αξιωματικούς του Τμήματος Παραβατικότητας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους περιέγραψε τη φρίκη που έζησε. Οπως κατήγγειλε, ένας από τους δράστες την εξανάγκασε και δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα στις ίδιες ασελγείς πράξεις, τις οποίες βιντεοσκόπησε. Μάλιστα, άρχισε να μοιράζει το βίντεο στο διαδίκτυο, δημοσιοποιώντας το «κατόρθωμά» του και αδιαφορώντας για τη δημόσια διαπόμπευση του κοριτσιού. Η ίδια, μην αντέχοντας τον διασυρμό της, βρήκε τη δύναμη και, αφού εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στους γονείς της, υπέβαλε μήνυση εις βάρος των δραστών.

Οι αστυνομικοί άρχισαν έρευνα και τελικά εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στους τρεις ανηλίκους στις 29 Σεπτεμβρίου. Στην κατοχή του 14χρονου που συνελήφθη στην περιοχή των Ανω Λιοσίων βρέθηκε το επίμαχο βίντεο. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, είχε αποθηκεύσει στο κινητό του το υλικό από τις ασελγείς πράξεις εις βάρος της 13χρονης, ενώ στο τηλέφωνο βρέθηκαν αποθηκευμένα και άλλα βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Για τον λόγο αυτό η συσκευή εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να διακριβωθεί αν και άλλα κοριτσάκια έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους ανηλίκους.

Εναντίον των τριών μαθητών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους στον ανακριτή τούς επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα