Το DNA του Μιχάλη σε μαχαίρι Κροάτη

Στο κατασχεθέν όπλο που ανήκει στον χούλιγκαν της Ντιναμό εντοπίστηκε κηλίδα αίματος του δολοφονημένου Κατσουρή

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν DNA του αδικοχαμένου νεαρού σε ένα κατασχεθέν μαχαίρι που φέρεται ότι ανήκει σε Κροάτη χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος έχει συλληφθεί για το συμβάν.

Συγκεκριμένα, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν βρέθηκε σταγόνα με αίμα που ανήκει στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή. Υπάρχει, ωστόσο, και κάτι που δυσχεραίνει την έρευνα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Στο ίδιο μαχαίρι έχουν βρεθεί δείγματα DNA και άλλου ανθρώπου, συνεπώς δεν μπορεί να διασταυρωθεί η αλληλουχία γεγονότων και να οδηγήσει στο πρόσωπο στο οποίο θα πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες.

Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία προκύπτουν από την εξέταση άλλου ανθρώπου που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Φέρεται, συγκεκριμένα, ότι έχουν βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία, όπως έγραφαν, «γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη». Αν η πληροφορία επαληθευτεί, τότε δεδομένα αυτά τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα από κροατικό μέσο, και συγκεκριμένα η κροατική vecernji.hr, αναφέρει πως μετά τα επεισόδια οι αστυνομικοί βρήκαν κομμάτια από ματωμένα ρούχα, γυάλινα μπουκάλια καθώς και δύο μαχαίρια με λεπίδες οκτώ και εννέα εκατοστών, με ίχνη αίματος σε αυτά.

Το δημοσίευμα επικαλείται συνομιλία με τον Αθανάσιο Καϋμενάκη, δικηγόρο των περισσότερων από τους Bad Blue Boys που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις ελληνικές φυλακές: «Η έρευνα, η οποία άργησε, όπως εξήγησε ο Καϋμενάκης, λόγω του μεγάλου αριθμού υπόπτων, καθώς και 11 ποινικών αδικημάτων για τα οποία τους κατηγορούν, τελικά έφερε τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης πραγματογνωμοσύνης DNA».

Οπως είπε ο δικηγόρος στο κροατικό μέσο, σε δύο μαχαίρια που βρέθηκαν κοντά στη σύγκρουση δεν βρέθηκε DNA Κροατών πολιτών. Ωστόσο, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, ο δικηγόρος, σύμφωνα πάντα με την κροατική πηγή, φέρεται ότι υποστηρίζει: «Ο Ελληνας δικηγόρος, που μόλις έλαβε την ανάλυση από την Αστυνομία, σημειώνει ότι δεν έχει ακόμη μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι τώρα πληροφορίες. Το θέμα πλέον περιπλέκεται σημαντικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να πούμε ότι είναι καλά νέα, αλλά έχουν εμφανιστεί και νέα βίντεο, οπότε τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εντελώς νέα έρευνα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα