Black Friday 2023: Είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις στα Public!

Έξυπνες συμβουλές για έξυπνες αγορές την περίοδο της Black Friday δίνουν τα Public καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για όσους θέλουν να βρουν και να αγοράσουν προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας.

Η Black Friday έχει εξελιχθεί σε μία γιορτή για όλους. Τυπικά, φέτος θα «γιορταστεί» στις 24 Νοεμβρίου, ενώ πρέπει κανείς να προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να αποκτήσει τα προϊόντα που χρειάζεται ή επιθυμεί σε πραγματικά χαμηλές Black Friday τιμές.

Όσοι και όσες νομίζουν πως η 24η Νοεμβρίου απέχει αρκετά, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν αφού για μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς αυτό το διάστημα δεν είναι τεράστιο, προκειμένου να ωφεληθεί κανείς από τις σημαντικές εκπτώσεις εκείνης της ημέρας.

Tip #1: Κάνε ζέσταμα με Pre-Black Friday προσφορές!

Ας δούμε, για παράδειγμα, την περίπτωση των Public, της μεγαλύτερης αλυσίδας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, όπου οι προ-Black Friday προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ευκαιρίες να αποκτήσεις ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι ουκ ολίγες. Μία επίσκεψη από τη σχετική ενότητα στο Public.gr είναι αρκετή για να πείσει οποιονδήποτε γι’ αυτό.

Tip #2: Κάνε εγγραφή στο Public Newsletter και η τύχη σου θα δουλέψει!

Η επίσκεψη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο: για να συμπληρώσεις τη φόρμα που υπάρχει εκεί, προκειμένου να λάβεις άμεση ενημέρωση για όλες τις προσφορές από τώρα μέχρι και το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου. Στον κόσμο της Μπλακ Φράιντεϊ από τα Public, οι προσφορές θα είναι συνεχείς και η άμεση ενημέρωση είναι το κλειδί για να προλάβεις τις ευκαιρίες και τα προϊόντα που επιθυμείς.

Tip #3: «Στάμπαρε» τα προϊόντα που θέλεις να χτυπήσεις (πριν τελειώσουν!)

Όσον αφορά τις επιλογές, αυτές καλύπτουν κάθε γούστο, επιθυμία και ανάγκη. Καταρχάς, σε προϊόντα τεχνολογίας, καθώς μπορείς να βρεις laptops, υπολογιστές, smartphones, tablets, αξεσουάρ, τηλεοράσεις και συστήματα ήχου και εικόνας, όπως και προϊόντα gaming. Εξάλλου, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσεις τη μεγάλη τηλεόραση που πάντα ονειρευόσουν, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ή για να βρεις το νέο σου πλυντήριο ή το καινούριο ψυγείο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον και θα μειώσει την κατανάλωση του ρεύματος. Αλλά ακόμη και μικρές οικιακές συσκευές, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Φυσικά, υπάρχει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας και οι προσφορές σε βιβλία, audiobooks, προϊόντα health & fitness είναι πολλές και εξαιρετικές για όσους και όσες επιθυμούν το κάτι παραπάνω.

Black Friday με… δόσεις φυσικά στα Public

Η αλυσίδα που έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα το 2016, δίνει τη λύση για όσους θέλουν να κάνουν αγορές χωρίς να έχουν απεριόριστο budget.

Χαρακτηριστική δυνατότητα που λύνει τα χέρια των καταναλωτών είναι οι ευέλικτες πληρωμές με δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ακόμα και για τις αγορές πριν και κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής. Αν κάποιος επιθυμεί μικρό αριθμό δόσεων, η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει σε έναν καταναλωτή να πληρώσει για την αγορά του σε 3 άτοκες δόσεις, είναι ιδανική. Σε περίπτωση, όμως, που οι περισσότερες δόσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση, τότε απλώς οι καταναλωτές επιλέγουν την υπηρεσία Flex Pay και δημιουργούν το δικό τους πλάνο εξόφλησης, με έως 36 δόσεις!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα