Ισόβια στον Πακιστανό που έπνιξε τη Νικολέτα

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Βαρύς έπεσε χθες ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον 23χρονο Πακιστανό, ο οποίος τον Αύγουστο του 2022 στραγγάλισε τη 17χρονη φίλη του Νικολέτα μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι, επειδή, όπως υποστήριξε, το νεαρό κορίτσι κατά τη διάρκεια καβγά έβρισε τον Μωάμεθ!

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ποινή που επεφύλαξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον κατηγορούμενο, ο οποίος νωρίτερα είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. «Ελπίζω ο δικός σου Θεός να σε συγχωρέσει για την πράξη σου» είπε μάλιστα ο πρόεδρος της έδρας στον νεαρό Πακιστανό μετά την εκφώνηση της ετυμηγορίας.

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκφωνήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης, με τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας να προσπαθούν να λιντσάρουν τον 23χρονο, ο οποίος σχεδόν φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς για να οδηγηθεί στη συνέχεια στις φυλακές. «Μη με κοιτάς καθόλου, να σαπίσεις στη φυλακή!» φώναξε στον κατηγορούμενο ο πατέρας της Νικολέτας, ο οποίος, μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο από την άγρια δολοφονία της κόρης του, μονολογούσε έξω από τη δικαστική αίθουσα: «Να χάσω την κόρη μου σε τροχαίο, το καταλαβαίνω, αλλά να τη χάσω με αυτόν τον τρόπο; Να μου τη στραγγαλίσουν;»

«Να μη δει τον ήλιο ποτέ»

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας, στην κατάθεσή του στο δικαστήριο ανέφερε πως δεν συμφωνούσε με τον δεσμό της κόρης του με τον 23χρονο. «Ηθελε και το έκανε. Θέλω να μην έχει στον ήλιο μοίρα, να μη δει τον ήλιο ποτέ. Τα ισόβια να είναι ισόβια» είπε ο χαροκαμένος πατέρας. Ο δράστης, χθες, κατά την απολογία του στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε πως είχε καβγαδίσει με την άτυχη κοπέλα επειδή της ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την Ελλάδα για να πάει στην Ιταλία.

Εκείνη, όπως είπε, δεν συμφωνούσε και του ζητούσε να βαπτιστεί χριστιανός. «Πήγα να φύγω και άρχισε να πετάει τα ρούχα μου. Της είπα να κάτσει στο κρεβάτι και άρχισε να με βρίζει και να βρίζει τον Μωάμεθ. Νευρίασα. (…) Την έπιασα εκείνη την ώρα από το κεφάλι και της είπα να ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη μου έπιασε το χέρι και μου είπε να την αφήσω. Δεν την άφησα και συνέχισα να της λέω να ζητήσει συγγνώμη. Υστερα από κάποια δευτερόλεπτα την είδα που είχαν κλείσει τα μάτια της. Μετά της έδωσα νερό, της έκανα αέρα. Ημουν πάνω στα νεύρα και έφυγα από το σπίτι» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από την οικογένεια του κοριτσιού.


«Tη ζήλευε παθολογικά» κατέθεσε η αδελφή της

Η αδελφή της άτυχης Νικολέτας στην κατάθεσή της ανέφερε στους δικαστές ότι ο κατηγορούμενος ζήλευε την αδελφή της και πως το κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα τους πως θα χώριζε από τον 23χρονο, γιατί δεν άντεχε άλλο. Ομως, δεν πρόλαβε. Εκείνος τη στραγγάλισε και στη συνέχεια έφυγε από τη χώρα, για να συλληφθεί λίγο αργότερα στα Σκόπια και να ομολογήσει στις ελληνικές Αρχές το στυγερό έγκλημά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα