Πήδηξε από τον τρίτο για να γλιτώσει

Από θαύμα ζει 35χρονη Κινέζα, που ο κακοποιητής σύντροφός της έδεσε, βίασε και λήστεψε

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 40χρονου συμπατριώτη της, ο οποίος τη χτύπησε βάναυσα, την έδεσε και τη βίασε, έζησε μια 35χρονη Κινέζα, η οποία σώθηκε από θαύμα όταν στην προσπάθειά της να διαφύγει από το σπίτι-κολαστήριο πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Σφιγγός στον Νέο Κόσμο. Το εξοργιστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Οπως ανέφερε η άτυχη γυναίκα στους αστυνομικούς, συγκατοικούσε με τον 40χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως γινόταν βίαιος και επικίνδυνος.

Προχθές, στις 11.30, δέχτηκε ακόμα μία άγρια επίθεση από τον άνδρα, ο οποίος αρχικά άρχισε να την απειλεί και στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι. Ομως δεν σταμάτησε εκεί. Αρπαξε ένα τεράστιο μαχαίρι και, απειλώντας την ότι θα τη σφάξει, της έδεσε τα χέρια και τα πόδια με δεματικά. Στη συνέχεια, και ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα, τη βίασε, ενώ με ένα ψαλίδι άρχισε να την απειλεί για να της αποσπάσει χρήματα.

Οπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, «κατά το χρονικό διάστημα από τις 12.00 έως τις 16.00 το θύμα έκανε χρηματικές μεταφορές μέσω κινητού τηλεφώνου σε λογαριασμό του δράστη και συνολικά του μετέφερε το χρηματικό ποσό των 100.000 γουάν Κίνας». Η 35χρονη, αποφασισμένη να ξεφύγει από τα νύχια του 40χρονου, κατάφερε με αιχμηρό αντικείμενο να λυθεί και απέδρασε από το παράθυρο, πηδώντας από τον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Για καλή της τύχη, προσγειώθηκε στον εξώστη του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, οι ένοικοι του οποίου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. «Ακουσα ένα “μπαμ” και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε και απλά τη βλέπω να ζητάει βοήθεια – στα αγγλικά φώναζε. Ανοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία» δήλωσε η γειτόνισσα που εντόπισε πρώτη την τραυματισμένη γυναίκα. Η 35χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, χτυπημένη στο δεξί πόδι και το κεφάλι, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ο 40χρονος κακοποιητής εξαφανίστηκε μετά την πράξη του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού. Σύμφωνα με την παθούσα, ο σύντροφός της πιθανότατα θα επιχειρούσε να φύγει από την Ελλάδα αεροπορικώς για την Κίνα. Για τον λόγο αυτόν ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, μπροστά στο ενδεχόμενο να προσπαθήσει ο Ασιάτης να διαφύγει στο εξωτερικό. Σήμα για την αναζήτηση του Κινέζου έχει εκδοθεί προς όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, αλλά μέχρι χθες το βράδυ διέφευγε τη σύλληψη.

Η γυναίκα, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, επέστρεψε στο διαμέρισμά της συνοδεία ομοεθνών της, προκειμένου να πάρει τα πράγματά της και να φύγει για πάντα από το σπίτι-κολαστήριο του κακοποιητή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα