Στους δρόμους επιστήμονες και έμποροι, χωρίς ταξί για 2 μέρες

Ημέρα κινητοποιήσεων κατά του φορολογικού νομοσχεδίου η σημερινή, με οδηγούς ταξί, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και εμπόρους να εκφράζουν την αντίθεσή τους στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αθήνα θα μείνει χωρίς ταξί σήμερα και αύριο, καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία, κάνοντας λόγο για φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων, στο πλαίσιο των δύο επαναλαμβανόμενων 48ωρων πανελλαδικών απεργιών που έχει προκηρύξει μέχρι και την Παρασκευή στις 5.00 π.μ.

Στο μεταξύ, ραντεβού στις 13.00 στο Σύνταγμα έχει δώσει σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων, διοργανώνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας. «Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Για όλους εμάς η απόσυρσή τους αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας τόσο για την ύπαρξή μας όσο και για την αξιοπρέπειά μας, και ως εκ τούτου είναι ζήτημα αδιαπραγμάτευτο» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους. Στον χορό των κινητοποιήσεων και οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, που αντιτίθενται σε άλλο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του Αστεροσκοπείου και της ΕΜΥ στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα