Για απάτη αναζητείται ο Φίλιππος Βρυώνης

Κατά του καναλάρχη έχει υποβάλει μήνυση για απατή κατ’ εξακολούθηση ο πρώην συνεργάτης του Μένιος Φουρθιώτης, με τους δύο να βρίσκονται εδώ και καιρό στα μαχαίρια

Καταζητούμενος για απάτη σε βάρος του άλλοτε «αυτοκόλλητού» του, στενού του συνεργάτη Μένιου Φουρθιώτη, αλλά άφαντος μέχρι σήμερα είναι ο καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης. Την εξέλιξη αυτή έκανε χθες γνωστή ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, δηλώνοντας εξαπατημένος ακόμη μία φορά από τον ιδιοκτήτη του Epsilon, με τον οποίο, όπως λέει, βρίσκεται στα… μαχαίρια, υποβάλλοντάς του μήνυση για κακούργημα.

Το άλλοτε αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο αντιδικεί αυτή τη φορά με αφορμή συμβάσεις με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο. Και εκεί που πήγαν να τα βρουν εξωδικαστικά, ο καναλάρχης, σύμφωνα με την εκδοχή Φουρθιώτη, έκανε πίσω και έγινε… Λούης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, ο τηλεπαρουσιαστής και ο πρώην εργοδότης του Φίλιππος Βρυώνης έχουν έντονη νομική αντιπαράθεση με αφορμή «συμβάσεις οι οποίες έχουν υπογραφεί μεταξύ τους, με τεράστιο οικονομικό ενδιαφέρον». Για την υπόθεση αυτή -σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση- είχε προσδιοριστεί για περίπου πριν από μία εβδομάδα η συζήτηση ενώπιον προέδρου Πρωτοδικών των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Μ. Φουρθιώτης κατά του πρώην συνεργάτη του και καναλάρχη.

Αντικείμενο του αιτήματος χορήγησης προσωρινής διαταγής ήταν η λήψη προσωρινών μέτρων σε βάρος του Φίλιππου Βρυώνη με σκοπό την εξασφάλιση των οικονομικών απαιτήσεων του παρουσιαστή. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη, λίγη ώρα πριν από τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ο τηλεπαρουσιαστής αποφάσισε την παραίτησή του από τη συζήτηση της υπόθεσης, ερχόμενος σε εξωδικαστική ρύθμιση των οικονομικών του διαφορών με τον αντίδικό του. Εν ολίγοις, οι δύο πλευρές κατάφεραν να τα βρουν μεταξύ τους χωρίς την… επέμβαση της Δικαιοσύνης.

Περιοριστικά μέτρα

Ωστόσο, η παραπάνω συμφωνία, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, «χάλασε» το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τον Μένιο Φουρθιώτη να του τηλεφωνεί και να τον ενημερώνει ότι άλλη μία φορά παραπλανήθηκε – εξαπατήθηκε από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Υστερα από αυτή την εξέλιξη αποφασίστηκε η κατάθεση μήνυσης σε βάρος του καναλάρχη για το αδίκημα της κακουργηματικής απατής κατ’ εξακολούθηση. Αμέσως ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ωστόσο μέχρι τώρα ο Φίλιππος Βρυώνης παραμένει άφαντος, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο γνωστός δικηγόρος, γνωστοποιώντας μάλιστα ότι εις βάρος του επιχειρηματία έχουν επιβληθεί από τακτικό ανακριτή Αθηνών περιοριστικά μέτρα της ελευθερίας του, διότι αντιμετωπίζει αντίστοιχες κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις, τις οποίες έχει διαπράξει εις βάρος άλλων θυμάτων του».

Μάλιστα, η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης είχε προσδιοριστεί για τις 20/12/2019, αλλά έχει αναβληθεί αρκετές φορές για διάφορους λόγους. Οι σχέσεις, άλλωστε, του Μένιου Φουρθιώτη με τον Φίλιππο Βρυώνη είναι από καιρό προβληματικές. Οι δύο πρώην στενοί συνεργάτες έχουν ανταλλάξει πολλές φορές εξώδικα και μηνύσεις και είναι ενδεικτικό ότι ο τηλεπαρουσιαστής στη δίκη του τον Οκτώβριο του 2022 για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του, στον Διόνυσο, είχε φωτογραφίσει ως εγκέφαλο της ποινικής του περιπέτειας τον επιχειρηματία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα