Νορβηγός έσφαξε αστυνομικό μέσα σε μπαρ!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Τύφλα στο μεθύσι, ο 44χρονος έμπηξε στιλέτο στον λαιμό του 32χρονου και τον σκότωσε

Δεν χωράει ο νους την ψυχρότητα με την οποία ένας 44χρονος Νορβηγός, ενώ ήταν «τύφλα» στο μεθύσι», δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 32χρονο αστυνομικό, μπήγοντας ένα μαχαίρι στον λαιμό του, μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων μπιραρίας στη Θεσσαλονίκη, όπου λίγη ώρα νωρίτερα διασκέδαζε ο άτυχος άνδρας με τον κουμπάρο του!

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά είδαν το φως, ήταν λίγο μετά τις 4.30 χθες, όταν αστυνομικοί των ΜΑΤ, το κτίριο της οποίας είναι μεσοτοιχία με το μπαρ όπου γράφτηκε η ασύλληπτη τραγωδία, άκουσαν φωνές και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Το θέαμα που αντίκρισαν τους «πάγωσε», καθώς βρήκαν θολωμένο τον Νορβηγό killer και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, και σε κοντινή απόσταση, χωρίς τις αισθήσεις του και μες στα αίματα τον 32χρονο Θεοχάρη, ο οποίος υπηρετούσε ως αξιωματικός στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος!

Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο και κατάσχεσαν το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι-στιλέτο τύπου «push dagger» με κοντές λεπίδες και με λαβή «Τ», που έχει σχεδιαστεί για να πιάνεται και να συγκρατείται σε ένα χέρι με κλειστή γροθιά, ώστε η λεπίδα να προεξέχει από το μπροστινό μέρος της γροθιάς. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τύπος μαχαιριού συνδυάζεται με ειδική θήκη και μπορεί να κρεμαστεί στον λαιμό του κατόχου του! Ο κουμπάρος του 32χρονου διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει βαθύ τραύμα στον αριστερό μηρό, το οποίο για λίγα εκατοστά δεν χτύπησε τη μηριαία αρτηρία, και επιφανειακά τραύματα στον θώρακα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Κατά πληροφορίες, είναι καταρρακωμένος από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο του στενού φίλου του, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να τον προστατέψει! Το ίδιο συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού, κάποιοι εκ των οποίων άφησαν ένα μπουκέτο με λευκά χρυσάνθεμα έξω από το μπαρ όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος.

Διαπληκτισμός

Οπως κατέθεσαν θαμώνες του μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ο περιθωριακός «Βίκινγκ» με το σκοτεινό βλέμμα, ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία εννιά χρόνια, εισπράττοντας επίδομα από τη χώρα του, άρχισε να διαπληκτίζεται για άγνωστο λόγο με τον κουμπάρο του 32χρονου αστυνομικού, που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, και τού επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον στο πόδι με το στιλέτο.

Βλέποντας ο αδικοχαμένος αστυνομικός τον φίλο του αιμόφυρτο, έσπευσε να τον προστατεύσει και να χωρίσει τους δύο άνδρες. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή όρμησε καταπάνω του ο 44χρονος Νορβηγός και τού κάρφωσε το μαχαίρι στην αριστερή τραχηλική χώρα, τερματίζοντας ακαριαία τη ζωή του!

Ο Νορβηγός killer, που έως χθες το πρωί δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση ακραίας μέθης, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και, κατόπιν, στον ανακριτή, ενώ με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων. Παράλληλα, εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Οπως είπαν άνθρωποι από τη γειτονιά του δράστη, ο 44χρονος είχε προκαλέσει φασαρίες και στο παρελθόν, ενώ είχε εμπλακεί και σε περιστατικό ξυλοδαρμού στα Λαδάδικα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα