Ψεύδεται ο χασάπης για τον 31χρονο

Ο 51χρονος κάνει συνεχώς λάθη στις καταθέσεις του, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα την ΕΛ.ΑΣ.

Tο ένα ψέμα πίσω από το άλλο φαίνεται πως αραδιάζει στις αστυνομικές Αρχές ο Σ.Ρ., ο χασάπης του Μεσολογγίου, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος ο οποίος είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο 51χρονος, αν και κρατά σκληρή στάση, πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους έμπειρους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, χθες συνελήφθη ψευδόμενος ακόμη και για τον τόπο της μοιραίας μετάβασης στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, στα οποία φέρεται ότι οδήγησε τον άτυχο αγνοούμενο φίλο του στις 20.30 την περασμένη Πέμπτη.

Αδιάψευστος μάρτυρας, οι κάμερες καταστημάτων που αποτυπώνουν το μαύρο τζιπάκι Suzuki Samurai να κινείται και να το παρκάρει το ίδιο διάστημα ο 51χρονος κρεοπώλης σε διάφορα σημεία του κέντρου της ηρωικής πόλης. Οπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», o χασάπης, στον οποίο ο αγνοούμενος είχε δανείσει περίπου 20.000 ευρώ, έσβησε τις μοιραίες ώρες τα δεδομένα γεωεντοπισμού – διαδρομής που διαθέτει το κινητό του τηλέφωνο.

Επιπλέον, διέγραψε τα μηνύματα που αντήλλαξε το μοιραίο απόγευμα με τον Μπάμπη Κουτσίκο, αλλά και τις εξερχόμενες – εισερχόμενες κλήσεις. Και, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που τον ανακρίνουν, όχι μόνο δεν τους δίνει κάποια εξήγηση, αλλά δείχνει και… έκπληκτος!

Bασικός ύποπτος

Ο βασικός ύποπτος, μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αστυνομία του Μεσολογγίου, όμως όχι ως κρατούμενος, αλλά για λόγους ασφαλείας, καθώς στενοί συγγενείς του 31χρονου δείχνουν πολύ άγριες διαθέσεις σε βάρος του. Παρ’ όλα αυτά, ο χασάπης είναι «σφίγγα» και πλέον οι διωκτικές Αρχές εναποθέτουν τις ελπίδες τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών, όπου μεταφέρθηκαν ήδη το τζιπάκι του αλλά και η… προχωρημένη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου, απ’ την οποία ειδικοί επιστήμονες προσπαθούν να ανακτήσουν χρήσιμες διαγραμμένες πληροφορίες και τον χάρτη των κινήσεων – διαδρομής του 51χρονου. Ο χασάπης υποστηρίζει πως στις 21.30 την περασμένη Πέμπτη γύρισε στο σπίτι του, αφού είχε αφήσει τον Μπάμπη στα ΤΕΙ, προκειμένου να τον παραλάβει κάποιος άγνωστος φίλος για να πάνε για κυνήγι αγριόπαπιας στη λιμνοθάλασσα.

Kηλίδες αίματος

Ο 51χρονος, όπως και ο 31χρονος, διαμένει στον συνοικισμό του Αγίου Θωμά, μια απόσταση 12 λεπτών με το αυτοκίνητο μέχρι τα ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό προς το Αντίρριο. Το μαύρο Suzuki Samurai ξεψαχνίζεται με ειδικές ακτίνες, μήπως εντοπιστούν κηλίδες αίματος και DNA που ανήκουν στον άτυχο Μπάμπη, τον 31χρονο που σήμερα θα επέστρεφε στην Ιταλία, στην εταιρία φωτοβολταϊκών όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Μέρος των οικονομιών του είχε δανείσει στον χασάπη για να αγοράσει κρέατα εν όψει εορτών, καθώς ο επαγγελματίας τούς τελευταίους μήνες βρισκόταν σε οικονομική στενότητα. Η Αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό ο 31χρονος να αξίωσε μέρος ή το σύνολο των μετρητών που του δάνεισε, με αποτέλεσμα ο κρεοπώλης να έρθει σε σφοδρή ρήξη με τον φίλο του. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε την «αψυχολόγητη» ενέργεια του χασάπη -με αγνοούμενο τον φίλο του- να σηκωθεί το επόμενο πρωί και να μεταβεί στην Κλεπά της Ορεινής Ναυπακτίας για κυνήγι. Μάλιστα, ο ίδιος έχει κατονομάσει και γνωστό του ντόπιο κάτοικο που τον συνάντησε εκεί.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται και το smartwatch του 31χρονου, που ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του τηλέφωνο και κατέγραφε όλες τις ακριβείς κινήσεις του. Το «έξυπνο» ρολόι ο Μπάμπης το είχε αφήσει στο σπίτι γιατί είχε ξεφορτιστεί η μπαταρία του, όμως για να έχει «επαφή» η συσκευή με το κινητό πρέπει αυτή να είναι ορατή για λίγα μέτρα μέσω bluetooth. Το υποτιθέμενο ραντεβού πάντως στα ΤΕΙ ήταν 50 μέτρα απ’ την ταβέρνα όπου εργάζεται η μητέρα του 31χρονου, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί εκεί και η μία απ’ τις δυο αδελφές του. Το λογικό θα ήταν ο 31χρονος να περνούσε για ένα «γεια», αφού έλειπε στην Ιταλία, κάτι που προκάλεσε μεγάλη απορία στον καταστηματάρχη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα