Θρίλερ για γερά νεύρα η εξαφάνιση του 31χρονου

Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό με εικόνα και ήχο απ’ το βράδυ της εξαφάνισης της 4ης Ιανουαρίου

Το επικίνδυνο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζει με τις διωκτικές Αρχές ο 51χρονος χασάπης Σ.Ρ., σπάζοντας τα νεύρα συγγενών και αστυνομικών που τελούν υπό καθεστώς «ομηρίας» όσο καθυστερούν να «μιλήσουν» τα τυχόν ευρήματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου – Πατρών έχουν στα χέρια τους υλικό με εικόνα και ήχο απ’ το βράδυ της εξαφάνισης της 4ης Ιανουαρίου, όπου διακρίνεται ο χασάπης στις 21.31 να αγοράζει από κατάστημα της περιοχής ένα χαρτί κουζίνας. Ο 51χρονος εμφανίζεται νευρικός και βιαστικός, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση με τον 31χρονο φίλο του, Μπάμπη Κουτσίκο, από τον οποίο είχε δανειστεί 17.000 ευρώ, που εκείνος του τα ζητούσε πίσω καθώς θα επέστρεφε ύστερα από λίγες ημέρες στην εταιρία με τα φωτοβολταϊκά στην Ιταλία, όπου εργαζόταν εδώ και έναν χρόνο.

Το ψιλικατζίδικο βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο, που είναι στην έξοδο της πόλης προς την εθνική οδό, κοντά δηλαδή στα ΤΕΙ, σημείο στο οποίο, όπως υποστηρίζει ο 51χρονος, άφησε τον Μπάμπη για να πάει κυνήγι με έναν φίλο του. Οι αστυνομικοί είναι δύσπιστοι ως προς την επίσκεψη του χασάπη στο παλιό ψιλικατζίδικο, όχι τόσο για το είδος καθαρισμού που προμηθεύτηκε, αλλά θεωρούν πως ίσως να ήταν και μια παραπλανητική κίνηση για να «δείξει» πως στη μία ώρα που παρέλαβε και μετέφερε με το τζιπάκι του τον φίλο του απ’ τη συνοικία Αγιος Θωμάς δεν θα μπορούσε όχι μόνο να τον βλάψει, πόσο μάλλον να τον εξαφανίσει κιόλας! Κι αυτό διότι και οι πέτρες γνωρίζουν πως το απόμερο ψιλικατζίδικο διαθέτει εμφανείς κάμερες ασφαλείας στο ταμείο του.

Ευρήματα σε αποθήκη

Επειδή η υπόθεση της εξαφάνισης στο Μεσολόγγι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή και έσπευσε στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Υστερα από τόσες ημέρες ερευνών έγινε γνωστό πως βρέθηκαν μόνο γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο όπου άφησε ο κρεοπώλης τον Μπάμπη, και μάλιστα η μητέρα του 31χρονου αγνοουμένου ήταν αυτή που βρήκε τα γάντια μέσα σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη σε ένα κτήμα.

«Η μητέρα μου βρήκε τα γάντια σε μια αποθηκούλα που ήταν περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, αλλά το συρματόπλεγμα ήταν πεσμένο. Αμέσως κλήθηκε εδώ η Ασφάλεια για να έρθουν να τα πάρουν» ανέφερε η αδερφή του αγνοουμένου. Από την έρευνα των Αρχών διαπιστώνεται μια καταγραφή στις 20.40, από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό. Παρά το γεγονός όμως πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, η επόμενη κάμερα από την οποία έχει ληφθεί υλικό, εκείνη από βενζινάδικο λίγο πιο κάτω, δεν τον εντοπίζει. Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

Ο κρεοπώλης υποστηρίζει πως απ’ την οδό του Αγίου Αθανασίου, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, παρέλαβε τον Μπάμπη Κουτσίκο και στις 20.20 τον μετέφερε δέκα λεπτά μακριά, στη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου όπου στρίβουν τα αυτοκίνητα για τα παλιά ΤΕΙ Μεσολογγίου, περιοχή στην οποία θα πήγαινε για κυνήγι ο 31χρονος με έναν άγνωστο φίλο του. Στην οδό Χατζηκώστα, πάντως, η οποία περνά από το νοσοκομείο της πόλης, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 51χρονο να περνά με το αυτοκίνητό του. Αυτό το σημείο είναι από τα πλέον κρίσιμα, μια και εδώ εντοπίζεται μία ώρα ύστερα από το σημείο όπου άφησε τον 31χρονο. Είναι το «κενό» χρονικό σημείο, το οποίο ο κρεοπώλης δεν μπορεί να δικαιολογήσει στις Αρχές για το πού ακριβώς βρισκόταν, με εξαίρεση την αγορά χαρτιού κουζίνας απ’ το ψιλικατζίδικο δίπλα στο νοσοκομείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα