Εξώδικο στην Εξεταστική από την οικογένεια του μηχανοδηγού!

Εν μέσω έντασης και βαρύτατων αλληλοκατηγοριών διεξάγονται οι συνεδριάσεις της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα Τέμπη, με τη Ν.Δ. να συνεχίζει την απόπειρα επίρριψης των ευθυνών στον μηχανοδηγό του Intercity, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα, προκαλώντας την οργή της οικογένειάς του, η οποία έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στην επιτροπή.

Όπως αναφέρεται στο εξώδικο, ο εισηγητής της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης «με αφορμή ανυπόγραφο άρθρο της προηγούμενης ημέρας, το οποίο, όλως τυχαίως, δημοσιεύθηκε μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη κατάθεση της προέδρου της ΡΑΣ, συνειδητά προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό, κάνοντας χρήση ιατρικών εγγράφων και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις περί ιατρικών προβλημάτων του μηχανοδηγού, τα οποία, δήθεν, τον καθιστούσαν ανίκανο προς εργασία!».

Η σύζυγος και οι τρεις κόρες του μηχανοδηγού διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ. και όσων, όπως υποστηρίζουν, συμμετείχαν στην παραβίαση του ιατρικού απορρήτου και κυρίως στην αλλοίωση του περιεχομένου των ιατρικών εγγράφων.

Ένταση

Με φόντο το εξώδικο, ο πρόεδρος της εξεταστικής Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις. «Ντροπή, ντροπή, είσαι αισχρός!» φώναξε ο βουλευτής του ΚΚΕ, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να απαντά «τα κουτσαβακίστικα εκεί που ξέρετε. Αυτά στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Θα μας δείρετε, κ. Καραθανασόπουλε. Ντροπή σας, τι αγοραίο ύφος είναι αυτό;». Μάλιστα, η συνεδρίαση διεκόπη προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Νωρίτερα, ότι ουδεμία γνώση των προβλημάτων υγείας του μηχανοδηγού του μοιραίου Intercity δεν είχε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων υποστήριξε η πρόεδρός της Ιωάννα Τσιαπαρίκου. Ανέφερε μάλιστα πως επί των ημερών της έγιναν δύο αποσπάσεις διοικητικών στελεχών της ΡΑΣ στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας πως είχαν υπάρξει αιτήματα από γραφεία πολιτικών προσώπων, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν είχε δεχθεί κάποια πίεση. Κύκλοι της Ν.Δ. ανέφεραν πως η κατάθεση της Ιωάννας Τσιαπαρίκου αποκάλυψε τις μεγάλες ευθύνες της ΡΑΣ, κατηγορώντας τη μάρτυρα ότι επιχείρησε μετάθεση ευθυνών, ενώ επιχείρηση επίρριψης ευθυνών στον νεκρό μηχανοδηγό από τη Ν.Δ. κατήγγειλαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα