Οι Αρχές αγγίζουν τον «δράκο των ασανσέρ»

Οι περιγραφές των κοριτσιών και τα βίντεο έδειξαν αλλοδαπό 25-30 ετών που κατοικεί κοντά στις πολυκατοικίες όπου έγιναν οι επιθέσεις

Στα ίχνη του δράστη που επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ των σπιτιών τους στον Αγιο Παντελεήμονα βρίσκονται οι Αρχές. Οι περιγραφές των δύο κοριτσιών και τα βίντεο που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο «δράκος των ασανσέρ» είναι ένας αλλοδαπός άνδρας περίπου 25-30 ετών, ο οποίος κατοικεί κοντά στις πολυκατοικίες όπου έγιναν οι επιθέσεις.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Στο μεταξύ, συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των ανηλίκων για τις στιγμές τρόμου που βίωσαν. Οπως είπε η 13χρονη ανήλικη από το Μπανγκλαντές, προτού τη θωπεύσει την απείλησε. «Ηρθε πίσω μου πριν κλείσει η πόρτα και μπήκε μέσα και με ρώτησε αν ξέρω κάποιο σπίτι. Είπε και το όνομα και εγώ του απάντησα “όχι”. Και μετά, όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, μου τράβηξε το χέρι προς τα πίσω και πάτησε άλλο νούμερο στο ασανσέρ -μου έκανε νόημα με τα χέρια ότι έχει όπλο για να φοβηθώ- είπα, ότι θα τσιρίξω κι έπιασε το στόμα μου. Εγώ φώναξα πάρα πολύ και μετά έφυγε μόνος του» σημείωσε η ανήλικη. Οι δύο ανήλικες, 14 και 13 ετών, κατήγγειλαν ότι ο «δράκος» μπήκε μαζί τους στο ασανσέρ, τις εγκλώβισε και τις θώπευσε στο στήθος, ενώ, όταν έβαλαν τις φωνές, τράπηκε σε φυγή.

Στην πρώτη καταγγελία που έκανε συνοδευόμενη από τους γονείς της η 13χρονη από το Μπανγκλαντές είπε ότι η επίθεση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας από τον ανώμαλο ο οποίος μπήκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει και με τη χρήση σωματικής βίας τη θώπευσε στο στήθος. Δύο ημέρες αργότερα 14χρονη από την Αλβανία και ο πατέρας της μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να καταγγείλούν επίθεση που είχε γίνει το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Οπως περιέγραψε η ανήλικη στους αστυνομικούς, βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει, είδε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και μπήκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος επιχείρησε να της μιλήσει αγγλικά και σπαστά ελληνικά. Μόλις έσβησε το φως του ανελκυστήρα, ο αλλοδαπός άνδρας τη θώπευσε στο στήθος, με την ανήλικη να καλεί σε βοήθεια. Ο δράστης επιχείρησε να της κλείσει το στόμα, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει προς το διαμέρισμα όπου διαμένει με την οικογένειά της, τρέποντας σε φυγή τον αλλοδαπό άνδρα. Πάντως οι αστυνομικοί έχουν ενισχύσει τις περιπολίες στην περιοχή και αναμένουν πότε ο «δράκος» θα εμφανιστεί ξανά για να του περάσουν χειροπέδες και να ηρεμήσουν οι ανήλικες και οι γονείς τους που κατοικούν στον Αγιο Παντελεήμονα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα