Συνελήφθη ο τράπερ Strat για ξυλοδαρμό μουσικού

Οπως ανέφερε το θύμα, η χθεσινή επίθεση στην Καλλιθέα ήταν η τρίτη σε βάρος του, καθώς ο δράστης ευθύνεται και για τον εμπρησμό του δικύκλου του

Τα παρα…stratήματα για τον τράπερ Στράτο Φωτιάδη δεν έχουν τέλος. Μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Νοέμβριο για εμπορία κοκαΐνης στην Κυψέλη, μια καταγγελία 20χρονου μουσικού για τον ξυλοδαρμό και την αρπαγή του, αλλά και για εμπρησμό, τον οδηγούν και πάλι στο κατηγορητήριο.

Ο Στράτος Φωτιάδης, ο οποίος συστήνεται στην τραπ σκηνή ως «Strat», συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή ύστερα από επίθεση σε βάρος του 20χρονου μουσικού, τον οποίο αποπειράθηκε να πάρει με τη βία μαζί του.

Οπως καταγγέλλει το θύμα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής εκινείτο με το μπλε Renault Clio του, όταν αντιλήφθηκε πως δύο άτομα τον ακολουθούσαν με δύο διαφορετικά οχήματα, ένα Toyota CHR και ένα Toyota Yaris, από την περιοχή του Μοσχάτου. Στην οδό Ισμήνης 32 στην περιοχή της Καλλιθέας τα οχήματα τον ακινητοποίησαν, όπως παραθέτει, αφού τον εγκλώβισαν. Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες τον ξυλοκόπησαν. Οι δράστες τον εγκατέλειψαν στο σημείο τραυματισμένο και αποχώρησαν. Ο 20χρονος μουσικός μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας και υπέβαλε καταγγελία, κατονομάζοντας τον έναν από τους δράστες τής σε βάρος του επίθεσης, τον τράπερ.

Οπως ανέφερε το θύμα, ήταν η τρίτη σε βάρος του επίθεση, καθώς πριν από δύο εβδομάδες ο τράπερ προκάλεσε εμπρησμό στο δίκυκλό του με ρίψη μολότοφ, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου τον άρπαξε με τη βία και τον οδήγησε με συνεργούς του στον Υμηττό, όπου κρατήθηκε για μιάμιση ώρα. Εκεί τον χτύπησαν με κοκάλινα γάντια, με τον Strat να του ζητάει 20.000 ευρώ.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο τράπερ να πίνει το ποτό του σε μπαρ της Γλυφάδας έπειτα από αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας αρπαγής, της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών και των απειλών. Ο τράπερ είχε συλληφθεί και τον περασμένο Νοέμβριο, με 122 γραμμάρια κοκαΐνη στην κατοχή του στο Πεδίον του Αρεως. Κάποιες γλώσσες από τον χώρο λένε πως οι επιθέσεις στον 20χρονο σχετίζονται με την τότε σύλληψη του τράπερ.

Θεσσαλονίκη

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε στην Αστυνομία μετά την παρέλευση του αυτοφώρου για να μη συλληφθεί ο τράπερ Ricta προκειμένου να ενημερωθεί για τη σε βάρος του δικογραφία για τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου, τον οποίο φέρεται ότι χτύπησε στο κεφάλι, μαζί με άλλο ένα άτομο, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του άγνωστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη. Ο 23χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα