Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα

Ενέδρα θανάτου σε γνωστό επιχειρηματία έστησαν άγνωστοι στην περιοχή της Μάνδρας χθες το απόγευμα. Αρχικά η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο τέρμα της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα. Οι πυροσβέστες, αφού έφτασαν και έσβησαν τη φωτιά, αντίκρισαν ένα απανθρακωμένο άτομο μέσα στο όχημα. Αμέσως κλήθηκαν στο σημείο στελέχη της Ασφάλειας. Από τον επιτόπιο έλεγχο εντοπίστηκαν κάλυκες από καλάσνικοφ και εννιάρι πιστόλι. Μέσα στο καμένο όχημα μάρκας Toyota Yaris εντοπίστηκε επίσης και ένα καλάσνικοφ.

Αν και η ταυτότητα του πτώματος χθες δεν ήταν δυνατόν να προκύψει λόγω της πυρκαγιάς του οχήματος, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Χ.Γ., ηλικίας 60 ετών, με επιχειρηματική δραστηριότητα στο εμπόριο κρεάτων. Επίσης με έντονη ενασχόληση στο ποδόσφαιρο ως πρόεδρος ΠΑΕ της περιφέρειας, στη συνέχεια άλλης ομάδας στην Αττική και μετέπειτα της Μάνδρας. Ο 60χρονος φέρεται επίσης ότι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων παράνομων όπλων, μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ, διακίνηση ναρκωτικών και «επινοικιάσεις» Πακιστανών εργατών σε εργοστάσια και χωράφια του Θριασίου. Βέβαια, λόγω της κατάστασης του πτώματος, η αναγνώριση και ταυτοποίησή του αναμένεται να ολοκληρωθούν με DNA.

Το ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως και η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη του οχήματος, Φ.Κ., είχε δολοφονηθεί τον Μάιο του 2018 με δύο βολίδες πυροβόλου όπλου στο κεφάλι σε ενέδρα έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα. Οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν δείξει ότι η δολοφονία είχε κίνητρο τη ληστεία από Αλβανό κακοποιό.

Για τους δράστες οι αστυνομικοί γνωρίζουν σε πρώτη φάση ότι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν το όχημα του επιχειρηματία, γάζωσαν εν κινήσει τον οδηγό και στη συνέχεια πέταξαν το όπλο της εκτέλεσης μέσα στο αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους. Πάντως, γύρω από το αυτοκίνητο εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο πιο μακριά βρέθηκε άλλο ένα καμένο αυτοκίνητο. Αργότερα στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων εντοπίστηκε πιθανότατα η μοτοσικλέτα των δραστών καμένη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα