Το κινητό «κρύβει» τους παιδοβιαστές

Νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που έζησε η 15χρονη στα χέρια των ανώμαλων. Περισσότεροι από 12 οι εμπλεκόμενοι

Κάθε μέρα και μια γροθιά στο στομάχι δίνουν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε το 15χρονο κορίτσι από το Ρέθυμνο, το οποίο έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τουλάχιστον 12 «άρρωστους» παιδόφιλους, που σχημάτιζαν… ουρά για να εκτονώνουν πάνω του τις διεστραμμένες ορέξεις τους.

Οπως έγινε γνωστό, από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε πως στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 15χρονης εμπλέκονται και άλλα άτομα, πλην των 12 προσώπων για τα οποία έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία. Αυτό προκύπτει από το πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών που είχε το μικρό κορίτσι με πολλούς ακόμα άνδρες, οι οποίοι της ζητούσαν ερωτικό ραντεβού!

Η 15χρονη αναμένεται να κληθεί για νέα κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, σε μια προσπάθεια των Αρχών να την «ξεκλειδώσουν» και να προσφέρει νέα στοιχεία, τα οποία θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση και θα οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις. Μέχρι στιγμής, έχει συλληφθεί ένας 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος βρισκόταν ήδη στη φυλακή για άλλη υπόθεση. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος εργαζόταν στα χωράφια του 50χρονου πατέρα της ανήλικης, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο, λίγες ημέρες προτού αποκαλυφθεί το μαρτύριο που βίωνε η κόρη του στα χέρια «σκληρών» παιδόφιλων! Την ίδια ώρα, εξετάζεται αν ο 38χρονος Πακιστανός είχε ρόλο μαστροπού, καθώς φέρεται ως το πρόσωπο που εξωθούσε στην πορνεία τη 15χρονη, συστήνοντάς την σε κάποιους από τους εμπλεκομένους.

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, που φέρνει στον νου εκείνη του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του περσινού καλοκαιριού, όταν οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού δέχτηκαν ανώνυμο τηλεφώνημα. Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μια άγνωστη φωνή να λέει ότι γνωρίζει για ένα περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε βάρος ανήλικης στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων!

Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες άρχισαν έρευνα, και εντοπίστηκε η 15χρονη, η οποία υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία διαπιστώθηκαν ο βιασμός της, αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άνδρες. Υστερα από αυτό, οι τοπικές αστυνομικές Αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου. Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Ρεθύμνου, που την ερευνά με μεγάλη προσοχή και αναμένεται να καλέσει τους εμπλεκομένους σε απολογία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα