«Είναι πάνω ο Αρης με όπλο και πυροβολεί»!

Υπάλληλοι της εταιρίας περιέγραψαν τη στιγμή που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον μακελάρη που τους είπε: «Ηρθα να ξεκαθαρίσουμε»

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον 76χρονο Αιγύπτιο μακελάρη ήρθαν εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εταιρίας Καρνέση λίγα δευτερόλεπτα πριν σκορπίσει τον θάνατο. Υπάλληλοι της εταιρίας περιέγραψαν τη στιγμή που μπήκε στα γραφεία της European Navigation στη Γλυφάδα. «Ηρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» είπε σε πρώην συναδέλφους του, οι οποίοι έντρομοι άκουσαν λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους πυροβολισμούς.

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά κι έναν υπάλληλο. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω» περιέγραψε ένας υπάλληλος. «Τον είδα να μπαίνει στην εταιρία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε» πρόσθεσε άλλος εργαζόμενος.

Αλλη υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρίας που ήταν στον από κάτω όροφο από το μακελειό διηγήθηκε: «Ημασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς. Εγώ ήμουν στον πρώτο όροφο. Αυτό έγινε στον δεύτερο. Ηταν πρώην υπάλληλος που είχε απολυθεί εδώ και καιρό και προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Πυροβόλησε και έναν υπάλληλο που πήγε να τον ηρεμήσει. Τον είδα που ανέβαινε τη σκάλα. Κρατούσε ένα σακίδιο, αλλά δεν μπήκε από την είσοδο έχοντας παρατεταμένο το όπλο του».

Σοκαρισμένοι γνωστοί και φίλοι

«Ολα έγιναν στους επάνω ορόφους. Ακουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς. Πήγα προς τη σκάλα να δω τι γίνεται, και είδα δύο παιδιά που μου είπαν “είναι ο Αρης με όπλο και πυροβολεί”. Οπότε βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ. Τον είδα γιατί το γραφείο μου είναι ακριβώς δίπλα στη ράμπα» συμπλήρωσε άλλος εργαζόμενος της εταιρίας που ήταν στο ισόγειο. Ωστόσο, σοκαρισμένοι είναι οι γνωστοί και οι φίλοι του δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα.

Κάτοικος στο Μαρμάρι που φιλοξενούσε κατά καιρούς τον 76χρονο δράστη σε δηλώσεις του ανέφερε: «Εχουμε μείνει εδώ πέρα παγωτό όλοι. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, φτωχούς, ομάδες, το ένα το άλλο. Εβλεπε στην τηλεόραση τα περιστατικά που γίνονται κάτω εκεί στη Ράφα και από εδώ και από εκεί και έκλαιγε: “Κλείσε την τηλεόραση” έλεγε. Εμάς ο άνθρωπος αυτός ήταν αδελφός μας. Ηταν της οικογένειάς μας, τον ξέρω από το 1987 που πρωτοήρθαν εδώ, να αγοράσουν τα νησιά αυτή η εταιρία. Απολύθηκε, πήρε την αποζημίωσή του και την άλλη μέρα τον προσέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, τον ξαναπήρε στην εταιρία. Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Δεν υπάρχει αυτό, ξέχασέ το. Κάτι άλλο του έχουν κάνει, κάτι άλλο» είπε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα