Στη φυλακή το ζευγάρι για τον φόνο του γαμπρού του!

Προσωρινά κρατούμενοι για τη δολοφονία ο 69χρονος και η σύζυγός του, που φέρεται ότι παρότρυνε τον άνδρα της να πυροβολήσει το θύμα στην Αγ. Βαρβάρα

Στη φυλακή οδηγήθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 69χρονος και η σύζυγός του οι οποίοι κατηγορούνται για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα τον γαμπρό τους.

Ειδικότερα, χθες, πρώτος το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και απολογήθηκε για περίπου τέσσερις ώρες ο 69χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα με καραμπίνα τον γαμπρό του το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ακολούθησε η απολογία της συζύγου του, η οποία φέρεται ότι ήταν συνεργός στη δολοφονία, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε και παρότρυνε τον άνδρα της να πυροβολήσει το θύμα!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των δύο κατηγορουμένων, ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν στο ζευγάρι τον δρόμο για τη φυλακή, κρίνοντας και τους δύο προσωρινά κρατούμενους. Μάλιστα, οι συνήγοροι υπεράσπισης της συζύγου δήλωσαν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα καταθέσουν προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 69χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το στυγερό έγκλημά του και ότι θόλωσε όταν, όπως ο ίδιος φέρεται ότι δήλωσε, ο γαμπρός του τον έβρισε και τον προκάλεσε λεκτικά.

Ο 69χρονος δέχθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, «βροχή» ερωτήσεων από τον ανακριτή για τις σχέσεις του με το θύμα. Απαντώντας, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη δολοφονία που διέπραξε και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις κακές σχέσεις που είχε με τον σύζυγο της κόρης του.

Οπως αναφέρουν, μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στον ανακριτή πως είχε καταγγείλει το θύμα για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του αυτός δεν έγινε δεκτός, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Ο ανακριτής, πάντως, επέμενε κάνοντας ερωτήσεις στον κατηγορούμενο σχετικά με το γεγονός πως είχε μαζί του την καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε τον άνδρα της κόρης του. Απαντώντας, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι υποστήριξε πως είχε πάντα μαζί του το συγκεκριμένο όπλο, διότι φοβόταν μην του το κλέψουν!

Μικρότερη σε διάρκεια ήταν η απολογία της συζύγου του 69χρονου, η οποία επίσης αναφέρθηκε στις κακές σχέσεις τις οποίες εκείνη και ο άνδρας της διατηρούσαν με τον γαμπρό τους. Πάντως, την κατηγορουμένη «καίει» η κατάθεσή της ίδιας της κόρης της και συζύγου του θύματος.

Σύμφωνα με όσα η γυναίκα φέρεται ότι έχει καταθέσει στις Αρχές, η μητέρα της ενθάρρυνε και παρότρυνε τον πατέρα της να πυροβολήσει εναντίον του συζύγου της, φωνάζοντάς του από το θυροτηλέφωνο «ρίξ’ του, ρίξ’ του»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα