Κάθειρξη οκτώ ετών σε Γεωργιανό για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη των γειτόνων του

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ο 62χρονος Γεωργιανός, που κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε επί σειρά ετών στην ανήλικη κόρη των γειτόνων του, κι έτσι επέστρεψε στις φυλακές. Το δικαστήριο, που επιβεβαίωσε την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα, τον έκρινε εκ νέου ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ωστόσο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το 2019, όταν οι γονείς του 9χρονου -τότε- κοριτσιού υποπτεύθηκαν πως κάτι συνέβαινε με τον γείτονα, που είχε αναλάβει να το προσέχει μαζί με τη σύζυγό του, όσο εκείνοι απουσίαζαν στις δουλειές τους.

Το ζευγάρι, με καταγωγή από την Αλβανία, είδε μια μέρα τη γυναίκα του 62χρονου να επιστρέφει από τη λαϊκή αγορά και απόρησε, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή νόμιζε πως πρόσεχαν μαζί το παιδί. Αυτό ενίσχυσε τις υποψίες τους και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το παιδί άρχισε σταδιακά να αποκαλύπτει όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του σάτυρου, οι γονείς απευθύνθηκαν στις Αρχές, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Θεωρούσαμε πως η γυναίκα φύλαγε την κόρη μας μαζί με τον άντρα της» φέρεται ότι κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης και συμπλήρωσαν: «Αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να συζητάει μαζί του, μια και ο κατηγορούμενος δεν μιλάει ελληνικά».

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, η 9χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχιάτρους, στους οποίους περιέγραψε με απόλυτη λεπτομέρεια τις κινήσεις του 62χρονου, που δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης για το αληθές των καταγγελιών που είχαν προηγηθεί σε βάρος του. Από την πλευρά του, ο Γεωργιανός από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όσα τού αποδίδονται, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του. Μεταξύ άλλων, στην απολογία του, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ισχυρίστηκε ότι οι γονείς της ανήλικης τον κατήγγειλαν επειδή αρνήθηκε να τους δανείσει χρήματα όταν του ζήτησαν για οικονομική διευκόλυνση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα