Θα μένει Πειραιά ο παλαιοχριστιανός!

Μετακομίζει ο 45χρονος σε σπίτι που θα του παραχωρηθεί, καθώς η σύζυγός του βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Από τα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας σε… διαμέρισμα στον Πειραιά πρόκειται να μετακομίσει ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, περισσότερο γνωστός πλέον ως παλαιοχριστιανός. Σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση, από κοινού με τον δικηγόρο του, έκανε λόγο για το σπίτι που θα του παραχωρηθεί, για τη σύζυγό του, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά και για τον 15χρονο γιο του, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο Μανώλης εξέφρασε αρχικά τον ενθουσιασμό του σχετικά με τον ερχομό του παιδιού του, υποστηρίζοντας πως η σύζυγός του Σεβαστή βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η οικογένειά του, όμως επεσήμανε πως μαθαίνει νέα τους. «Μαθαίνω νέα της συζύγου μου, αλλά δεν γνωρίζω πού είναι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Και εγώ στη θέση τους θα κρυβόμουν κάτω από ένα πιθάρι». Εντούτοις, αναφέρθηκε με πικρία στον έφηβο γιο του, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», κάνοντας γνωστό πως η αρμόδια Εισαγγελία τού έχει αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια και την έχει αναθέσει σε ίδρυμα παιδικής προστασίας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας και εκείνος στον ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παραχώρησαν στην οικογένεια του πελάτη του ένα διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο ίδιος τόνισε πως έχει συμβουλέψει τον Μανώλη, στην περίπτωση που λάβει την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ξανά, να βαδίσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και το παιδί να συνεχίσει τη ζωή του και το σχολείο. Μάλιστα, το σπίτι στο οποίο πρόκειται να μετακομίσει βρίσκεται κοντά σε εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, ο 45χρονος παλαιοχριστιανός απάντησε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το ζήτημα, αλλά ξεκαθάρισε πως ο γαμπρός του είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη και πως όσα έχουν γραφτεί δεν ισχύουν, αλλά αποτελούν μέρος μίας μεγάλης παρεξήγησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα