Ο Τζώρτζης τα «φορτώνει» όλα στον μπαμπά του!

Τι είπε για τις… μαγειρεμένες οικονομικές καταστάσεις του ομίλου της Folli Follie στην Ασία κατά τη δεύτερη ημέρα της απολογίας του

Για πλήρη οικονομική καταστροφή του έκανε λόγο κατά τη χθεσινή, δεύτερη ημέρα της απολογίας του στη δίκη για την υπόθεση της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος υποστηρίζοντας ότι πλέον ο ίδιος και οι γονείς του καταφέρνουν να ζουν χάρη στην οικονομική βοήθεια που τους προσφέρουν φίλοι τους!

«Εχουμε δύο ακίνητα στην Κηφισιά, 300 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, στο ένα, το πατρικό, ζω εγώ. Εχω, όμως, καταστραφεί οικονομικά για πάντα. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν μόλις έγινε αυτή η ιστορία με την εταιρία είναι 30.000.000 ευρώ και οι προσαυξήσεις ημερησίως μπορεί να φτάνουν και 10.000 ευρώ» είπε ο κατηγορούμενος και μιλώντας για τους γονείς του και συγκατηγορουμένους του στη δίκη, ήτοι τον ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσο και τη μητέρα του Καίτη, ανέφερε πως κι εκείνοι βρίσκονται σήμερα σε δεινή οικονομική κατάσταση και ζουν χάρη στην οικονομική συνδρομή φίλων τους.

«Με το που έγινε αυτή η ιστορία με την εταιρία έμεινα διευθύνων σύμβουλος σε αυτή μέχρι το 2018 και μετά έγινα απλό μέλος. Οι αποδοχές μου μειώθηκαν πολύ. Ηρθε μετά και η Εφορία και μου είπε να καταθέτω τον μισθό μου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων» υποστήριξε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως καθόλη τη διάρκεια της προφυλάκισής του για το πολύκροτο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie ο άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα του και τον στήριξε ήταν η πρώην, σήμερα, σύζυγός του και μητέρα των δύο θυγατέρων του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε όμως και στον «πυρήνα» του σε βάρος του κατηγορητηρίου και συγκεκριμένα στις… μαγειρεμένες οικονομικές καταστάσεις του ομίλου της Folli Follie στην Ασία. Μίλησε για απλές λογιστικές παρατυπίες, για τις οποίες, όπως είπε, όταν πληροφορήθηκε από τον πατέρα του, ήρθε σε σύγκρουση μαζί του. «Το 2015 ανακάλυψα ότι όλη αυτή η ιστορία της “ωραιοποίησης” των οικονομικών στοιχείων στην Ασία συνεχιζόταν. Εγώ ήξερα μόνο για το 2009. Τότε έγινε ο κακός χαμός με τον πατέρα μου. Θυμάμαι δύο λόγια του προς εμένα: “Είσαι ο γιος μου, αυτό και αυτό το μαγαζί είναι δικό μου και θα το κάνω ό,τι θέλω”» είπε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, με τον πατέρα του να τον ακούει από το εδώλιο έχοντας σκυμμένο το κεφάλι του.

«Οι σχέσεις μας διαταράχτηκαν, σκέφτηκα ακόμη και να φύγω. Ομως ένιωθα πως αν έφευγα θα πρόδιδα όλο αυτό που έχει χτιστεί. Είμαι μοναχογιός. Με το να αποχωρήσει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου και μοναχογιός, το αντίκτυπο χρηματιστηριακά θα ήταν δεκαπλάσιο από αυτό που υπήρξε με την QCM» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, για να προσθέσει: «Ενιωθα εγκλωβισμένος. Δεν δέχτηκα καμία άλλη όχληση μετά, ούτε από τον πατέρα μου ούτε από την Ασία. Στο μεσοδιάστημα επανήλθαν οι αγορές στην Ασία και κάπου σκέφτηκα ότι αυτό έχει τελειώσει». Η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα