Φρίκη στην Ηλιούπολη με νεκρούς μητέρα και γιο μέσα στο σπίτι τους

Ηταν και οι δύο πυροβολημένοι. Δολοφονία και αυτοχειρία το επικρατέστερο σενάριο της τραγωδίας

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο που εξηγεί τη σκηνή της φρίκης μέσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, όταν λόγω δυσοσμίας κλήθηκαν από γείτονες για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Αρχικά όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά. Η σκηνή με νεκρούς μητέρα και γιο ήταν βγαλμένη από ταινία τρόμου. Η γυναίκα καθισμένη στην καρέκλα, πυροβολημένη στο κεφάλι από κοντινή απόσταση, και ο γιος να κείτεται γυμνός στο κρεβάτι της, επίσης νεκρός από πυροβολισμούς.

Δυσοσμία

Η δυσοσμία που αναδιδόταν από το διαμέρισμα, καθώς και το ότι η 63χρονη Μανωλάκη Μάλαμα και του ο 36χρονος γιος της Ιωάννης Γαβρίλης δεν είχαν δώσει σημεία ζωής ούτε είχαν επικοινωνήσει με συγγενείς προκάλεσαν ανησυχία. Οι γείτονες κάλεσαν την Αμεση Δράση και λίγο μετά τις 9 και μισή το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί μετέβησαν στο τριώροφο της οδού Θερμοπυλών 28, στην Ηλιούπολη. Η γιαγιά, που δεν είναι σε θέση να καταθέσει, διαμένει στον μεσαίο όροφο, η μητέρα διέμενε στον επάνω όροφο και ο γιος στο υπόγειο.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με τη συνδρομή κλειδαρά, καθώς η πόρτα ήταν διπλά ασφαλισμένη. Η έντονη δυσοσμία στον χώρο ήταν αποπνικτική. Στο σαλόνι, καθισμένη στην αγαπημένη της καρέκλα, βρισκόταν η 63χρονη Μανωλάκη Μάλαμα. Εφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, που της είχε κυριολεκτικά διαλύσει το μισό κρανίο. Τα ίχνη αίματος οδήγησαν τους αστυνομικούς στο υπνοδωμάτιο της γυναίκας, όπου εντόπισαν πάνω στο κρεβάτι της το νεκρό σώμα του 36χρονου γιου της. Και αυτός έφερε τραύμα στο μάγουλο και στη γνάθο.

Στο διαμέρισμα, αλλά μακριά από τις σορούς, εντοπίστηκε και μια καραμπίνα, η οποία εξετάζεται εάν είναι το όπλο που επισφράγισε τη διπλή οικογενειακή τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο, υπήρχαν στον χώρο σκισμένα ρούχα, ενώ η πόρτα της κουζίνας ήταν ανασφάλιστη, χωρίς όμως ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης. Από τα υπάρχοντα στοιχεία όλα συγκλίνουν στο ότι ο γιος για άγνωστους λόγους σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο δωμάτιο όπου εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια φαίνεται να κινήθηκε παραπαίοντας έως το δωμάτιο της μητέρας του, όπου ξεψύχησε πάνω στο κρεβάτι της. Οπως φαίνεται, με βάση την ακαμψία στις σορούς, ο γιος σκότωσε τη μητέρα και έπειτα από αρκετές ώρες ή και την επόμενη ημέρα αυτοκτόνησε.

Τι συνέβαινε όμως πίσω από τη διπλοκλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος και η μητέρα του είχαν το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες. Οι δυο τους δούλευαν με τηλεργασία από το σπίτι, ενώ παλιότερα η γυναίκα διατηρούσε στη γειτονιά ψιλικατζίδικο. Το όπλο που βρέθηκε ανήκε στον πατέρα του 36χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα λέγεται από κατοίκους της γειτονιάς ότι και εκείνος είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Με την τραγική αποκάλυψη φαίνεται πως έκλεισε ένα τρίγωνο θανάτου. Μέσα σε λίγα χρόνια η οικογένεια, που μοιάζει να την είχε χτυπήσει κατάρα, ξεκληρίστηκε με τον πιο άγριο και ανατριχιαστικό τρόπο. Στη γειτονιά μιλούν για μια οικογένεια που ήταν «κλειστή». Μόνο τους καβγάδες τους άκουγαν πού και πού, ενώ δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι, αλλά, από την άλλη, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα. Σε κάθε περίπτωση, τις απαντήσεις θα δώσει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που επιλήφθηκε, καθώς αρχικά δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο του διπλού εγκλήματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα