Μυστήριο με απαγωγή- φάρσα στο Χαϊδάρι

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 39χρονου ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, αν και το θύμα κατέθεσε ότι η αρπαγή του ήταν τελικά μια ακατανόητη πλάκα

Μια περίεργη υπόθεση με αρπαγή επιχειρηματία μέσα από ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, όμως, παρότι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ένα άτομο με την κατηγορία της αρπαγής, το θύμα στη συνέχεια κατέθεσε πως του έκαναν… φάρσα!

Οι κάμερες κατέγραψαν την αρπαγή του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στην εμπορία πολυτελών οχημάτων, μέσα από την Porsche Panamera, όταν εκείνος βρισκόταν στην περιοχή του Χαϊδαρίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Παράλληλα, μια γυναίκα κάλεσε την Αμεση Δράση ότι έγινε αυτόπτης μάρτυρας της αρπαγής ενός άνδρα επί της λεωφόρου Αθηνών. Οπως ανέφερε η γυναίκα, οι δράστες επιβίβασαν το θύμα με τη βία σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai i10 και αποχώρησαν, ενώ ένας εξ αυτών τούς ακολούθησε με το μαύρο πολυτελές όχημα του θύματος.

Ετσι, λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο που είχε περιγράψει η μάρτυρας και διαπίστωσαν ότι εκεί βρίσκεται μια έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων. Εξω από αυτήν ήταν το μαύρο Porsche και πέντε άνδρες, ένας εκ των οποίων, όπως είδαν οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν τον χώρο, κλείδωνε με τηλεχειριστήριο το όχημα. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν περιμετρικά των οικοδομικών τετραγώνων και κατά την επιστροφή τους στην είσοδο της έκθεσης βρήκαν σταθμευμένο το Hyundai της αρπαγής.

Οταν πήγαν να το ελέγξουν, βγήκε από την είσοδο της έκθεσης ένας 39χρονος που τους είπε ότι είναι ο ιδιοκτήτης της μάντρας και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δικό του. Ακολούθως, προσήχθη αρχικά στο Α.Τ. Χαϊδαρίου και στη συνέχεια στην Ασφάλεια, όπου συνελήφθη, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Χαϊδαρίου, όπου κατασχέθηκε. Στο μεταξύ, τα περί αρπαγής επιβεβαίωσε το υλικό από κάμερες της περιοχής.

Στη συνέχεια, τα στοιχεία του οδηγού της Porsche Panamera ταυτοποιήθηκαν σε νεαρό επιχειρηματία και ύστερα από δύο ημέρες, με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου στην Καλλιθέα. Την επόμενη μέρα, το θύμα της αρπαγής πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε ότι όντως έπεσε θύμα απαγωγής, με τη βασική διαφορά όμως ότι οι δράστες τον οδήγησαν στην έκθεση αυτοκινήτων και εκεί του είπαν ότι επρόκειτο για φάρσα! Παρότι το θύμα δήλωσε πως όλα ήταν μια πλάκα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 39χρονου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί, παρά τα περί φάρσας, είναι δράστες και θύμα να έχουν οικονομικές διαφορές που σχετίζονται με την πώληση των πολυτελών αυτοκινήτων, όμως φαίνεται ότι δεν θέλουν να εμπλακεί η Δικαιοσύνη, παρά όσα συνέβησαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα