Βίασε την 5χρονη κόρη του

Το κοριτσάκι αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίησή του από τον 31χρονο πατέρα του στους γιατρούς του Τζάνειου Νοσοκομείου όπου είχε μεταφερθεί από τη μητέρα του, καθώς πονούσε

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης πεντάχρονου κοριτσιού από τον 31χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Πέραμα. Το κοριτσάκι αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου τον βιασμό του από τον ίδιο του τον πατέρα στους γιατρούς του Τζάνειου Νοσοκομείου όπου είχε μεταφερθεί από τη μητέρα του, καθώς πονούσε. Οι γιατροί που εξέτασαν το κοριτσάκι διαπίστωσαν πως η ανήλικη πονούσε στην περιοχή του πρωκτού. Σε ερώτησή τους τι συνέβη, η πεντάχρονη ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ «με πείραξε ο μπαμπάς εκεί».

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Από το νοσοκομείο ενεργοποιήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο και ειδοποιήθηκαν αρχικά η Αμεση Δράση και στη συνέχεια αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν τον 31χρονο πατέρα της μικρής για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Ο 31χρονος προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου συνελήφθη. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι ύποπτο που να συνδέεται με την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε προχθές, Κυριακή, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για την απαγγελία ποινικής δίωξης, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στην ανήλικη για να διαπιστωθεί αν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Παράλληλα διατάχθηκε η κατάσχεση του εσωρούχου που φορούσε το κοριτσάκι προκειμένου να ληφθεί δείγμα DNA για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού από τον πατέρα του. Το κοριτσάκι θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο για να δώσει ολοκληρωμένη κατάθεση. Αυτό δεν κατέστη δυνατό τις προηγούμενες ώρες λόγω κόπωσης του κοριτσιού. Αν διαπιστωθεί η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού, τότε αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του 31χρονου για βιασμό.

Η μητέρα του κοριτσιού, που έχει με τον δράστη ακόμα ένα κοριτσάκι, 7,5 μηνών, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ζήτησε από τον εισαγγελέα να μείνει ο κατηγορούμενος μακριά από την ίδια και τα παιδιά. Σε δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβη η κακοποίηση της κόρης της. «Δεν έβλεπα καμία περίεργη συμπεριφορά και, απ’ ό,τι έχουν καταλάβει οι γιατροί, οι αρμόδιοι κι εμείς, το έκανε πρώτη φορά. Το προλάβαμε και πήγαμε στο νοσοκομείο. Αν το άφηνα έτσι το παιδί, μπορεί να της το ξαναέκανε» δήλωσε. Ως προς την κατάσταση της κόρης της η μητέρα ανέφερε: «Είναι ακόμα φοβισμένο. Δεν πάει καν να ουρήσει και μονίμως θέλει να είναι δίπλα μου. Ξυπνάει τα βράδια, παρόλο που την κοιμίζω μαζί μου. Δεν το συνήθιζε αυτό, είχε το δωμάτιό του και δεν ερχόταν να κοιμηθεί μαζί μας. Μου ζητάει να κοιμάται μαζί μου. Θέλει να την παίρνω αγκαλιά, να της κρατάω το χέρι. Είναι περίεργη η ψυχολογία της. Δεν τον έχει ζητήσει καθόλου, δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο όνομά του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα