Μοντέρνα γυναικεία πέδιλα: Οι τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν

Η ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή σεζόν για φέτος αναμένεται θερμή και τα πόδια μας έχουν ήδη αρχίσει να απαιτούν να φορέσουν τα καλοκαιρινά τους. Φυσικά, δεν υπάρχει πιο κομψή φορεσιά για ένα γυναικείο πόδι, από τα γυναικεία πέδιλα

Τα καλοκαιρινά πέδιλα αναδεικνύουν κάθε εμφάνιση με μοναδικό τρόπο ενώ φοριούνται σε πληθώρα περιστάσεων: από πρωινή βόλτα για καφέ μέχρι τις πιο εντυπωσιακές βραδινές εξόδους και εκδηλώσεις. 

Τα ακάλυπτα δάχτυλα ποδιών, οι γόβες στιλέτο αλλά και οι πιο μπόχο επιλογές αναμένεται να κυριαρχήσουν μεταξύ άλλων στη μόδα, την επερχόμενη σεζόν. Ανακαλύψτε τις τάσεις στα γυναικεία πέδιλα και βρείτε προτάσεις για τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς. 

Δαχτυλάκια έξω!

Φέτος οι σχεδιαστές τιμούν τα δάχτυλα των ποδιών και τα παρουσιάζουν ως τη νέα αισθησιακή τάση της μόδας. Επιλέξτε πέδιλα που είναι ανοιχτά μπροστά και τονίστε τα όμορφα και περιποιημένα δάχτυλα των ποδιών σας. 

Συνδυάστε τα: Με καλοκαιρινό φόρεμα μέχρι τις γάμπες. 

Χοντρά και ογκώδη τακούνια

Οι πλατφόρμες μπορεί να δυσκολέψουν και να κουράσουν μία γυναίκα που δεν είναι συνηθισμένη να φορά ψηλοτάκουνα. Ευτυχώς, οι σχεδιαστές προτείνουν (και) για φέτος χοντροκομμένα πέδιλα με μεγάλο τακούνι. 

Συνδυάστε τα: Με κοντή φούστα ή κοντό σορτσάκι

Πέδιλα με κάλτσες

Αυτή η τάση δεν έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο πέδιλο αλλά περισσότερο με το πώς θα το συνδυάσετε. Φέτος οι κάλτσες θα φορεθούν με κομψά παπούτσια, όπως τα πέδιλα και οι γόβες. 

Συνδυάστε τα: Με ασορτί χρώμα κάλτσες μέχρι κάτω από το γόνατο. 

Μεταλλιζέ πέδιλα

Τα μεταλλιζέ πέδιλα και κυρίως τα ασημί, μπρονζέ και χρυσά αποτελούν την απόλυτη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτά τα χρώματα είναι κατάλληλα για μία επίσημη εκδήλωση ενώ μπορούν να δώσουν μία πιο κομψή νότα και στην πιο απλή εμφάνιση

Συνδυάστε τα: Με φόρεμα για μία επίσημη ή με τζιν για μία casual εμφάνιση. 

Πέδιλα σε γήινα χρώματα

Τα γήινα χρώματα θα φορεθούν πολύ φέτος στα γυναικεία πόδια, κάτι που βολεύει ιδιαίτερα και στο να τα συνδυάσετε και να τα φοράτε ανά τα χρόνια. Επιλέξτε καφέ, μπεζ ή σκούρο πράσινο χρώμα στις αγορές σας φέτος για να έχετε ένα ζευγάρι πέδιλα που θα τα φοράτε στις καθημερινές σας εμφανίσεις. 

Συνδυάστε τα: Με ένα εκρού παντελόνι και ένα χρωματιστό πουκάμισο.   

Φλατ πέδιλα, σαγιονάρες και παντόφλες!

Φέτος οι πασαρέλες γέμισαν με σαγιονάρες αλλά και παντόφλες! Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε στη δουλειά σας λες και βγήκατε από δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα φλατ πέδιλο, τύπου σανδάλι για μία πιο boho εμφάνιση. 

Συνδυάστε τα: Με μίντι φούστα ή παντελόνι και μονόχρωμο πουκάμισο. 

Στην ιστοσελίδα του tsakalian.gr θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από κομψά γυναικεία παπούτσια για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο και την εμφάνιση που θέλετε να κάνετε. Τα παπούτσια Τσακαλιάν βρίσκονται κοντά σας από το 1942 παρέχοντας υποδήματα υψηλής αισθητικής και στυλ, που αντέχουν στο χρόνο και χαρίζοντας στα πόδια σας την ποιότητα και κομψότητα που τους αξίζει.

TSAKALIAN, Κολοκτρώνη 52 Πειραιάς, 210 4129878

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα