15χρονος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του

Ο δράστης και η «άγουρη» συμμορία του έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Γυμνάσιο Σκύδρας, εκφοβίζοντας, δέρνοντας και κλέβοντας αντικείμενα και χρήματα

Ενα απίστευτο περιστατικό ακραίας βίας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες ακριβώς έξω από το Γυμνάσιο Σκύδρας του νομού Πέλλας, όταν ένας 15χρονος μαθητής έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του, προκαλώντας του έγκαυμα στο μάγουλο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, ο 15χρονος δράστης και η πενταμελής «άγουρη» συμμορία του εδώ και αρκετούς μήνες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Γυμνάσιο Σκύδρας, ασκώντας εκφοβισμό σε συμμαθητές τους, κλέβοντας αντικείμενα και χρήματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρονται ξυλοδαρμοί. Μάλιστα, στο παρελθόν η ίδια παρέα επανειλημμένα ενοχλούσε τον 14χρονο μαθητή, πιστεύοντας ότι έτσι κάνει… πλάκα!

Οπως καταγγέλλει το θύμα, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων μπήκε πρώτη φορά στο στόχαστρο από τον 15χρονο και την παρέα του, ο οποίος του έσβησε τσιγάρα στο χέρι και το πόδι, ενώ οι υπόλοιποι τον είχαν ακινητοποιήσει στο έδαφος! Λίγο καιρό αργότερα, ο «αρχηγός» της ίδιας ομάδας τού επιτέθηκε ξανά, προσπαθώντας να τον πνίξει με μία μπλούζα που πέρασε στον λαιμό του, ωστόσο ο ανήλικος σώθηκε την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό, μετά την παρέμβαση τρίτου προσώπου.

Μάλιστα, οι επιθέσεις σε βάρος του 14χρονου δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνεχίστηκαν, με αποκορύφωμα την τελευταία. Τότε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έφερε στο φως η τοπική ιστοσελίδα karatzova.com, αφού οι μαθητές είχαν σχολάσει και αποχωρούσαν από το γυμνάσιο, ο 15χρονος νταής επιτέθηκε ξανά -χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο λόγος- στον άτυχο 14χρονο, προσπαθώντας αρχικά να του σβήσει ένα αναμμένο τσιγάρο στο μάτι.

Οπως φαίνεται, το ανήλικο θύμα προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα το τσιγάρο να σβηστεί στο μάγουλό του, αφήνοντάς του ουλή. Στη συνέχεια, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο, με τους γονείς του να καταγγέλλουν το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη τόσο ο 15χρονος όσο και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα