Βόλος: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε γυναίκα

Τα αδέσποτα ζώα περικύκλωσαν μια 42χρονη κι άρχισαν να τη δαγκώνουν σε όλο της το σώμα στην παραλία του Αναύρου

Αγρια επίθεση από αγέλη σκύλων σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με θύμα μία 42χρονη στον Βόλο, όταν έξι σκυλιά την περικύκλωσαν και άρχισαν να τη δαγκώνουν σε όλο της το σώμα!

Οπως ανέφερε η ίδια, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 και ενώ περπατούσε μόνη της αμέριμνη στην παραλία του Αναύρου. Ετσι, αφού ολοκλήρωσε τη βόλτα της και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της για να γυρίσει στο σπίτι, ένας αγριεμένος σκύλος έτρεξε χωρίς λόγο προς το μέρος της και άρχισε να τη δαγκώνει με μανία στο μανίκι του μπουφάν. Προσπαθώντας όμως να το διώξει, άθελά της προκάλεσε και τα υπόλοιπα αδέσποτα σκυλιά που ήταν τριγύρω, τα οποία την περικύκλωσαν χωρίς να το αντιληφθεί και άρχισαν να τη δαγκώνουν.

Μιλώντας στον «Ταχυδρόμο» η άτυχη 42χρονη ανέφερε τον τρόμο που βίωσε: «Από πίσω ακολούθησαν άλλα πέντε σκυλιά και δύο από αυτά άρχισαν να με δαγκώνουν στις γάμπες. Το ένα είχε αρπάξει το μανίκι από το μπουφάν και τα άλλα δύο με δάγκωναν στα πόδια. Προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Ημουν στην ανηφόρα και το ένα με τραβούσε από μπροστά και τα άλλα δύο από πίσω. Είχα μείνει σχεδόν ακίνητη. Φώναζα “με δαγκώνουν” και την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή. Δεν θα φύγω ζωντανή. Επί τρία με τέσσερα λεπτά της ώρας ένιωθα τα σκυλιά να με δαγκώνουν και να με τραβάνε κι εγώ να προσπαθώ να διατηρήσω την ισορροπία μου, να μην πέσω κάτω και με κατασπαράξουν» είπε, τονίζοντας: «Υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή αλλά κανείς δεν με βοήθησε. Είτε φοβήθηκαν είτε δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν τα σκυλιά κι έφυγαν».

Ευτυχώς η αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την επίθεση των έξι αδέσποτων σκύλων και τις κραυγές της γυναίκας προξένησε το ενδιαφέρον των περαστικών που έτρεξαν να δουν τι της συνέβη και στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει. Ετσι, η γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετέβη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένει την ιατρική έκθεση του νοσοκομείου προκειμένου να την προσκομίσει στον Δήμο Βόλου για να κάνει αναφορά για το συμβάν. «Πιστεύω ότι με έσωσε το γεγονός ότι φορούσα χοντρό παντελόνι και ότι έμεινα ακίνητη» είπε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα