Δύο αδερφές έσπασαν στο ξύλο μια 15χρονη

Το κορίτσι βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τους, αφού κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να της βγάλουν του μπλούζα, ως τρόπαιο!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων, με τις Αρχές να αντιμετωπίζουν καθημερινά «θερμόαιμους» μαθητές που κάνουν τη ζωή «κόλαση» σε συνομηλίκους τους. Αυτή τη φορά, ένα 15χρονο κορίτσι βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια μιας 16χρονης και της 19χρονης αδερφής της, που την ξυλοφόρτωσαν και την έβρισαν, σε περιοχή της Σπάρτης. Μάλιστα, κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να της βγάλουν την μπλούζα, ως… τρόπαιο!

Ανεξήγητη μανία

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 15χρονη επέστρεψε με κλάματα στο σπίτι της και εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της όσα της έκαναν τα δύο κορίτσια, με καταγωγή από την Αλβανία. Εντρομος ο πατέρας της πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας Σπάρτης, με σκοπό να καταγγείλει την επίθεση σε βάρος της.

Σύμφωνα με όσα είπε στους άνδρες της Αστυνομίας, η 16χρονη μαθήτρια μαζί με τη 19χρονη αδερφή της πλησίασαν την κόρη του πριν από μερικά 24ωρα κι άρχισαν να τη βρίζουν και να την απειλούν. Στη συνέχεια, την ακινητοποίησαν και με αστραπιαίες κινήσεις τής άρπαξαν την μπλούζα που φορούσε, αφήνοντας ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός της, μόνο με το εσώρουχο. Αμέσως μετά ξεκίνησαν να τη χτυπούν σε πρόσωπο και σώμα ακόμα μία φορά, «πλημμυρισμένες» από ανεξήγητη μανία. Λίγες στιγμές αργότερα εγκατέλειψαν τη 15χρονη στο έδαφος κι έφυγαν. Αποτέλεσμα της σοκαριστικής επίθεσης ήταν να τραυματιστεί η ανήλικη στον λαιμό, στην πλάτη και στο κεφάλι, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μετά την καταγγελία, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τις δύο δράστριες και τις φόρεσαν χειροπέδες, όπως και στη μητέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση έχει λάβει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, την ώρα που το 15χρονο θύμα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τη φρικιαστική επίθεση που υπέστη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα