Ανατροπή για το μαχαίρωμα!

Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη στη Νίκαια και, για να «τιμωρήσει» τον νταή σύζυγό της που την κακοποιούσε, κάλεσε την Αστυνομία! Ο ιατροδικαστής τής χάλασε το… αφήγημα

Ανατροπή φέρνουν στην υπόθεση της 57χρονης που κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια η εξέταση του ιατροδικαστή και οι καταθέσεις μαρτύρων, από τις οποίες προκύπτει πως η γυναίκα με καταγωγή από το Περού αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο για να δώσει τέλος στη ζωή της και, στη συνέχεια, κάλεσε την Αστυνομία για να «τιμωρήσει» τον νταή 57χρονο που την κακοποιούσε συστηματικά!

Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές Αρχές δεν προκύπτει η παρουσία του συζύγου στον χώρο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται στο «ματωμένο» σκηνικό της οδού Αρτέμιδος. Την ίδια ώρα, η 57χρονη, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και η οποία φέρεται ότι είχε εισαχθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης, με συνέπεια να μη θυμάται τι συνέβη προχθές τη νύχτα, όταν βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και κάλεσε το «100», λέγοντας πως τη μαχαίρωσε ο άνδρας της.

Ο 57χρονος Ελληνας, ο οποίος είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, όμως κάθε φορά οδηγούνταν στο Αυτόφωρο και, στη συνέχεια, αφηνόταν ελεύθερος, από την πλευρά του κατέθεσε στους αστυνομικούς πως την ώρα που εκτυλίχθηκε το συμβάν έτρωγε με φίλους σε μαγαζί κοντά στο Τζάνειο. Οπως ισχυρίστηκε, κάποια στιγμή τού τηλεφώνησε η σύζυγός του και του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί κάτι είχε συμβεί. Ωστόσο, εκείνος δεν έδωσε σημασία και δεν διέκοψε τη διασκέδασή του.

Υστερα από όλα αυτά, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 57χρονη να αυτοτραυματίστηκε σε αντίδραση για την άρνηση του συζύγου της να πάει στο σπίτι. Πάντως, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, δεν υπήρξε κακοποιητικό επεισόδιο σε βάρος της γυναίκας, παρόλο που την τελευταία πενταετία είχε καταγγείλει συνολικά εννέα φορές τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Πριν από το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο, η 57χρονη είχε υποβάλει μήνυση για πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν σε βάρος της τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 2024. Ενημερώθηκε ξανά για την εγκατάσταση της εφαρμογής panic button, καθώς και για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε ασφαλή χώρο, όμως φέρεται ότι αρνήθηκε να της χορηγηθούν και τα δύο. Στις 21.45 της Δευτέρας, η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου!»

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι τη βρήκαν με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και προσήχθη ο καταγγελλόμενος ως δράστης της επίθεσης. «Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται, και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια» ανέφερε γείτονας του ζευγαριού. Η εισαγγελέας διέταξε την υποβολή προανακριτικού υλικού, χωρίς σύλληψη του 57χρονου, και τον ακούσιο εγκλεισμό της συζύγου του στο ψυχιατρείο μετά το πέρας της νοσηλείας της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα