Κατατρυπημένη στο πρόσωπο και το θώρακα και αιμόφυρτη από τα χτυπήματα με πιρούνι που της προκάλεσε ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου «Αττικόν» μια 38χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα είναι και έγκυος στον 3ο μήνα της!
Η γυναίκα άγνωστο με ποιο τρόπο έφτασε στο νοσοκομείο και ανέφερε στους γιατρούς ότι την είχε καρφώσει με πιρούνι ο σύζυγός της, έτσι άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς από τα χτυπήματα με το πιρούνι κινδύνευε να χάσει τα μάτια της. Η κατάστασή της είναι σοβαρή και ακόμα δεν έχει διαφύγει του κινδύνου να απωλέσει την όρασή της. Το ευτύχημα μέσα σε αυτή τη φρίκη είναι πως το έμβρυο που κυοφορεί δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο δράστης εντοπίστηκε αργόρτερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, «ήταν ένα φρικτό θέαμα, καθώς η γυναίκα είχε τρύπες σε όλο της το πρόσωπο. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε σοκ».